-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Apple Hakkında Bilinmeyen Gerçekler ! Bölüm-3

ads
ads
Bu serimizin 3. yazısıdır bir önceki yazımız:

Tıkla Bölüm-2 ye git !

3. Apple her şeyi havadan sevk ediyor (Hemen Hemen)

Apple, stoklarını deniz aracılığı ile  değil havadan sevk etmeyi tercih ettiğinden, Cathay Pacific'in en büyük nakliye müşterilerinden. Stoklarını daha ucuza sevk etmek yerine daha hızlı sevk etmeyi tercih eden firma, bu sayede ürünlerini Çin'den ABD'ye 30 günde değil 15 saatte taşıyabiliyor. Bu aynı zamanda Apple'ın cihazlarının, tabletlerinin ve bilgisayarlarının, denizin ortasında batma veya çalınma riski olan bir konteynerle taşınmaması demektir.

apple


Yazan: Bir Yazı

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.