-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Kayıp Balık Nemo 3D

ads
ads

Kayıp Balık Nemo 3D Filmi


Y. Gösterim 19 Nisan 2013 (1 saat 40dk) - 3D
Vizyon Tarihi 23 Ocak 2004

Yönetmen: Andrew Stanton, Lee Unkrich
Oyuncular: Albert Brooks, Ellen DeGeneres, Alexander Gould
Tür Animasyon , Macera , Aksiyon
Ülke ABD

Kayıp Balık Nemo 3D Filminin özeti:


uçsuz bucaksız okyanus evreninde yaşayan sempatik balıkların acıklı ve sevimli hallerine şahit olduğumuz film, Nemo isimli küçümencik bir balığın başından güzeşte macerayı ele alır. Nemo içerisinde yaşadığı yere için konulamaz bir taalluk ve merak duyuyor. ancak bu sihirli dünyanın güzellikleri olduğu derece tehlikeleri bile çoktur, ve bu tehlikelerden Nemo'yu saklamak talip babası çocuğunu yetişkin bir inceden inceye koruyor. fakat bir zaman aniden ortadan kaybolan Nemo'nun başına türlü talihsizlikler gelecek, babası da arkası sıra ağır bir yolculuğa çıkacaktır....

Animasyon türünün en yapan ürünlerine imza atan Pixar Stüdyoları tarafından yaratılan zayi Balık Nemo, son yarıyıl animasyon sinemasının en stratejik beş altı yapıtından biri...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.