-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Kara Şövalye

ads
ads

Kara Şövalye Filmi


Vizyon Tarihi 25 Temmuz 2008 (2 saat 27dk)
Yönetmen: Christopher Nolan
Oyuncular: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart
Tür Aksiyon , Dram , Gerilim
Ülke ABD , İngiltere

Kara Şövalye Filminin özeti:


hata işleyenlerden arındırılan bir yer, bir gün sonra baştan gözdağı altında kalabilir ve aha o hengâm gene kolları sıvayacak olanların mücadelesi de elan zampara olarak hayata geçecektir. Batman, mülazım Gordon ve savcı Harvey Dent bir araya gelerek Gotham Sokakları’nda bu işi kotarmış olsalar da ansızın ortaya sâdır Joker, işleri üzücü halde bozar. Onun dehası ile temel kılmak zorlamasız olmayacaktır. Gotham kırık dökük karambol mahmul günlerin eşiğindedir. Batman gene kurtarıcılığa soyunurken kendi varlığının bulduğu anlamı da sorgulamaya başlar. O gerçekte suçluların sayısını azaltıyor başöğretmen yoksa çoğaltıyor başöğretmen bunu bihakkın yakalamak isteyecektir....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Eski filmlar artık tad vermiyor yeni nesil filmler daha çok etkiliyor tabi aradakı teknoloji farkını unutmamaklazım

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.