-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Medusa Darbesi

ads
ads

Medusa Darbesi Filmi


Vizyon Tarihi 1 Ekim 2004 (1s 49dk)
Yönetmen: Paul Greengrass
Oyuncular: Matt Damon, Franka Potente, Brian Cox
Tür Aksiyon , Casusluk
Ülke ABD

Medusa Darbesi Filminin özeti:


Umulmadık bir zamanda ve şaibeli bir şekilde Çin’in başvekil yardımcısı, bir gani istifham işaretini ardında bırakarak öldürülür. fenomen üzerine dört bir koldan gerçekleştirilen tetkikat neticesinde asli zanlı olarak ünlü CIA tetikçisi Jason Bourne belirlenir. ancak haddizatında hakeza biri yoktur. Bu isim, David Webb adında bir süikastçının protez adıdır. Bir müddet sonra kendi adını kullanarak cinayetler işleyen birinin olduğunu anlayan Webb, bu ısın ılımlı münasip bulur kendisini. Bir de üstüne sevdiği zenne kaçırılır. şimdi casuslar arası, gelişim meşbu bir harp başlamıştır...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.