-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » MillionDolarHomePage Nedir ?

ads
ads
Bu gün dolaşırken gördüğüm aslında kimsenin takip etmeyeceği ama insanın merak ettiği bir sitedir.
Bu sitede 1,000,000 piksel bulunmakta ve bu piksellerin tanesini $1 ' reklamcılık için satıyorlar.

Çok geçmeden şu an çektiğim ekran görünütüsünü ve linki verelim şu an tüm pixeller satılmış görünüyor.Eğer reklamınızın güzel gözükmesini istiyorsanız baya bir para vermeniz gerekecek .

Site: http://www.milliondollarhomepage.com/

internet

Yazan: Bir Yazı


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Bu adam parayı kırmış bu şekilde. Paypal hesabında bile fazla miktarda para girişi olduğundan hesabı incelemeye bile alınmış. Sonra illegal işler olmadığı anlaşılmış tabi.

    YanıtlaSil
  2. Bu sitenin adı ilk çıktığında başladı herkes bunun gibi site yapmaya, sanki herkes zengin olacağını zannetti biranda. :D Ama tabi herzaman ilk fikir sahibi parayı götürür.Yaratıcı bir fikir ve site,tebrik etmek lazım.

    YanıtlaSil
  3. Türk versiyonu da var :) dunyanineniyisitesi.com

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.