-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » SAMSUNG TELEFONLARIN YAZILIMINI GÜNCELLİYOR

ads
ads
            Cep telefonunuzun markası Samsung ise bu yazının devamını da mutlaka okuyun. Zaman zaman tıkanan, acaba yenisini mi almalıyım diye düşündüren telefonunuza bir şans daha verin. Telefonunuzun yazılımının en son sürümü Samsung resmi web sayfasında sizleri bekliyor.

Yazılım güncellemesi sayesinde telefonunuz çok daha hızlı ve fonksiyonel hale gelecek, ayrıca virüs saldırılarına karşı daha dirençli bir yapıya kavuşacaktır.

teknoloji


            Ancak bu işlemi yapmadan önce siz siz olun telefonunuzdaki bilgileri, örneğin resim, video veya her türlü veri dosyasını mutlaka yedekleyin. Aksi halde bu gibi dosyalar geri döndürülemez biçimde kaybedilebilir.

            Sonraki adımlar oldukça kolay. İnternet bağlantısı bulunan bir bilgisayarınız ve bu bilgisayara telefonunuzu bağlayacak bir USB kablonuz varsa hiç mesele yok demektir. Hemen işe koyulabilirsiniz.

            Samsung’un resmi web sayfasına girin ve ilgili linki tıklayın. Kendi telefonunuza ait seçimin ardından gerekli yönlendirmeleri uyguladığınızda telefonunuz, son sürüm yazılımı ile emrinize amade olacaktır.

            Belli zaman aralıkları ile aynı web sayfasını kontrol etmeniz halinde yeni bir yazılım sürümü olup olmadığını kontrol edebilir böylelikle telefonunuzu en verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Yazımızı bir tavsiye daha ekleyerek bitirelim. Akıllı telefonlarınız için antivirüs uygulamaları ile barışık olmanızda her zaman için fayda vardır.

Bizden söylemesi.






Yazar Hakkında: Bu satırların yazarı olan Hasan DEMİRPAZ, alışveriş, ürün karşılaştırması, deniz, balık, güncel, teknoloji, yemek, aşk, sevgi gibi çok çeşitli konularda yazılar yazmakta olup www.ucuzucuzenucuz.com adresinden ve @UcuzucuzEnucuz hesabından takip edilebilir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

11 yorum:

  1. Zaman zaman samsung firması daha iyi güncelleme vereyim derken daha kötüsünü de çıkarabiliyor.Malum galaxy s3 için yaptığı son güncelleme bu şekildeydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, sistem güncellemesi söz konusu olunca her zaman dikkat etmekte fayda var.

      Sil
    2. Evet, sistem güncelleme söz konusu olunca dikkatli olmakta her zaman fayda var.

      Sil
  2. Peki bu güncellemeler telefonu yavaşlatmıyormu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgi sahibi olmadan buna cevap vermek yakışıksız olur.

      Sil
  3. Bence güzel bir şey sonuçta her marka yapmıyor bu gibi şeyleri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum. Her markada bulmak zor.

      Sil
  4. Galaxy serisi için demiyorum ama Samsung diğer telefonlar için kesinlikle güncelleme çıkartmasın abi. Samsung Chat vardı elimde. Bir gün bilgisayara taktım ve kies güncelleme var yapalım mı diye sordu e yap bakalım dedim keşke demez olaydım yüzde 49da kaldı ve telefon bir daha açılmadı. Samsung bayisine götürdüğümde de telefonun anakartının yandığını söyleyip 250 lira ücret istediler ki telefonun piyasa değeri şu an 210 lira.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tecrübeye saygı duymak gerek elbette. Üzüldüm. Geçmiş olsun.

      Sil
  5. En son s3 ler için 43 güncellemesi s3 leri maf etmişti buda onun gibi olmaz umarım :/

    YanıtlaSil
  6. Evet nedense benim cihaza halen güncelleme gelmedi. Araştırmalarıma göre biraz daha bekleyelim bari.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.