-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Taşdelen Arçelik Servisi – 471 59 56

ads
ads
Teknolojinin gelişmesinin bir sonucu olarak ülkeler arasında teknolojik farkın azalması ve edinilen lisanslarla öğrenilen teknolojinin özellikle araştırma-geliştirme faaliyetlerine verilen önem sonucunda beyaz eşya alanında Avrupa’ nın en büyük üretim üssü haline gelen ülkemizin, tüm dünya ülkelerine ihracat yapma başarısını göstermiş en önemli markası Arçelik, Gelişmiş ve beyaz eşya sektörünün yüksek rekabet gücüne sahip tüm ülkelerinde en yüksek Pazar payına sahip olma becerisini göstermektedir.

firmalar


Ülkemizin araştırma-geliştirme lideri olan sektör, aynı zamanda sanayi alanında en büyük ihracatı yapan sektör konumundadır. İhracatını büyük oranda İngiltere, Almanya ve bunun gibi Avrupa Birliği ülkelerine yapmakta olan Arçelik aynı zamanda Rusya ve Çin gibi uzak ülkelerde kurmuş olduğu üretim tesisleri sayesinde, tüm dünyaya ürün ulaştırabilme kapasitesine sahip olmuştur.
Ülkemizin gururu durumundaki marka, çevre duyarlılığı, enerji verimliliği yüksekliği gibi yüksek standartlara sahip giderek daha akıllı cihazların araştırma ve geliştirme faaliyetlerini yürütmekte ve ürettiği her yeni seri ile çok daha yüksek standartlar sağlayan bir dünya devidir.

Gelişmekte olan ülkelerin de etkisiyle tüm dünyada giderek artmakta olan beyaz eşya ihtiyacı, teknolojinin ana üsleri durumundaki gelişmiş ülkelerden ziyade gelişmekte olan ülkemiz nispetindeki ülkeler tarafından karşılanmaya devam etmekte ve uluslar arası alanda bu konuda faaliyet gösteren birçok şirketin kapanmalar yoluyla veya birleşmeler yoluyla azalmasına sebep olmaktadır. Bununla birlikte şirketlerin azalmasına ters orantılı olarak üretim ve satış oranları giderek daha da yükselmektedir.

Tüketici tercihlerinin ön planda tutulduğu, iyi servis altyapısına sahip Arçelik tüm bu rekabet ortamı içerisinde yüksek rekabet gücü elde eden başlıca markadır. Arçelik markasının satış sonrası hizmetleri kapsamında Çekmeköy bölgesinin Arçelik beyaz eşya ürünleri teknik servisi, bakım ve onarım hizmetlerini sunmakta olan TaşdelenArçelik Servisi, geride bıraktığı yirmi hizmet yılı boyunca sektörün tüm gelişim aşamalarına tanıklık ederek başarılı bir hizmet süresi geçirmiştir.

Yüksek kalite standartlarına sahip hizmet yaklaşımıyla, elde ettiği geniş tecrübeler ve birikimiyle ve yürüttüğü araştırma geliştirme çalışmalarının sonuçlarına göre belirlediği tüketici tercihleri doğrultusunda özel bir hizmet anlayışı geliştirmiştir.


Servisimiz Ayrıca Kadıköy ilçemizede Ünlan Arçelik Servisi hizmeti vermektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.