-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Pendik Bosch Servisi – 471 5 956

ads
ads
Başta İngiltere, Almanya, Fransa gibi teknoloji ve beyaz eşya sektörünün tüm dünyada bilinen en büyük teknoloji üretim üsleri olan ülkeler, günümüzde % 60 oranında yerli üretim yapmakta olan ve Avrupa’ nın en büyük beyaz eşya üretim üssü konumuna gelmiş ülkemizin, Bosch markasının en büyük ihracat yaptığı ülkeler arasındadır.

firmalar


Bosch’un  araştırma ve geliştirme faaliyetlerine verdiği önem ve ileriyi gören vizyonu sayesinde, çevreye duyarlı, enerji verimliliği giderek daha üst seviyeler ulaşan yüksek standartlara sahip birer küçük bilgisayarlar haline dönüştürdüğü beyaz eşyalar, en fazla Avrupa Birliği ülkeleri olmak üzere tüm dünyanın en önemli beyaz eşya ve beyaz eşya teknolojileri üreticisi markası haline gelmesine neden olmuştur.
Pendik Bosch Servisi Montaj sanayi olarak başlayan sektörün gelişim süreçlerine birebir tanıklık ettiği yirmi yılı aşan bir süredir Pendik beyaz eşyaları teknik servisi, bakım ve onarım hizmetlerini Pendik ve yakın bölgelerine başarıyla sunmaktadır.

Uzun hizmet süresi boyunca sektörün gelişmesine katkılar sağlayan bir hizmet anlayışı geliştirmiş olan firmamız, araştırma geliştirme faaliyetleri sonucunda tüketici tercihleri konusunda elde ettiği verileri değerlendirerek, değişen yaşamların ve ihtiyaçların göz önünde tutulduğu, her türlü soruna farklı ve özel çözümler üretildiği yüksek standartlara sahip bir hizmet anlayışı ile faaliyetlerini sürdürmektedir.
Bosch’un ileri bir teknoloji ile her geçen daha da geliştirerek ürettiği beyaz eşyaların üstün ve özel teknolojileri ile ilgili olarak periyodik eğitimlerden geçmekte olan profesyonel teknik kadrolarımız ile 365 gün ve her saat olmak üzere kesintisiz hizmet sağladığımız Ümraniye sakinleri, dünya standartlarının üzerindeki hizmet anlayışımızı takdirle karşılamaktadır.

Vizyonunu dünyanın en büyük beyaz eşya üreticisi ülkesi olarak yüksek standartlardaki hizmet altyapısı ile yüksek tüketici memnuniyeti sağlayabilmek olarak belirleyen ÜmraniyeBosch Servisi, bu doğrultudaki araştırma ve geliştirme çalışmalarını sürdürerek, sürekli olarak daha fazla yaşam standardı sağlamaktadır.

Arçelik markalı beyaz eşyalarınızla ilgili yeni veya eski nesil ürünlerde yaşayabileceğiniz her türlü sorunların en kısa süreler içerisinde önüne geçerek yaşam kalitenize katkı sağlayan firmamız, yirmi dört saat hizmet veren çağrı merkezine ileteceğiniz hizmet taleplerini beklemektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Lütfen bosch adamları toplayalım gibi soğuk espirileri olan bir markadır BOSCH bu sayede bilinirliği artmıştır hehe :P

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.