-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Teknoloji ve Bilimde Yaşanan Olağanüstü Gelişmeler

ads
ads
İnsanoğlu binlerce yıl öncesinde tanımlayamadığı ancak, elektrik balığı gibi veya yıldırımlar gibi bir takım doğal olaylar sebebiyle farkında olduğu elektriği, teknolojinin gelişmişlik seviyesine bağlı olarak ancak 18. Yüzyıl da tanımlayabilmiştir. !8. yüzyılda doğal elektriğin bulunuş ve tanımlanışından itibaren hızlı bir gelişim sürecine giren elektrik, nihayet 18. Yüzyılın sonları 19. Yüzyılın başlarında Edison’ un ampulü icad etmesiyle birlikte çok daha büyük bir gelişim süreci içerisine girerek, dünya genelinde insanların yaşam standartlarını yükseltmeye başladı.

webmaster


General Elektrik o tarihten bu yana dünyanın genelindeki teknolojik gelişim faaliyetlerini sürdüren, elektriğin ana enerji kaynağı olarak kullanılmasını olanaklı kılarak, dünyanın çehresini yüzyılda binlerce yılda olmadığı kadar değiştiren lokomotif inovasyon kuruluşlarından biridir.Her yeni gelişmenin ve yenilenmenin ışığında daha büyük gelişmelerin daha hızlı şekilde gerçekleşmesinin olanaklı hale geldiğinin bilincinde, yüzlerce yıldır dünyanın gelimine katkı sağlayan General Electric, büyük bir hızla hemen her alanda araştırma ve geliştirme faaliyetlerini son derece büyük bir hızla sürdürmektedir.


General Electric’ in Enerji, sağlık, inşaat ve taşıma gibi çok farklı alanlardaki faaliyetleri ve sürekli olarak yürüttüğü araştırma geliştirme çalışmalarıyla ilgili bilgileri yakından takip edebileceğiniz blogumuz www.geturkiyeblog.com insanlığın, bilimin ve teknolojinin sınır tanımayan gelişim yolculuğu ile ilgili pek çok detayı sürekli olarak takipçilerine sunmayı hedeflemektedir. Hiç durmadan ve baş döndürücü bir hızla yaşanmakta olan gelişmeleri ilk elden takip etmek isteyen, tüm meraklılar için paha biçilmez değerdeki pek çok bilgiye blogumuz üzerinden erişebilirsiniz.    GE Türkiye resmi blog sitesi için tıklayın  http://www.geturkiyeblog.com/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.