-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » 300 Spartalı

ads
ads

300 Spartalı Filmi


Vizyon Tarihi 16 Mart 2007 (1 saat 57dk)

Yönetmen: Zack Snyder
Oyuncular: Gerard Butler, Lena Headey, Rodrigo Santoro
Tür Epik , Savaş filmi , Tarihi , Aksiyon
Ülke ABD

300 Spartalı Filminin özeti:


Sparta Kralı, son merhale donanımlı bir ordu ile karşı karşıyadır zira Pers Kralı Xerxes, mevla olduğu gücü, çoktan palikarya Krallıkları üzerine salmıştır. Sparta Kralı, bu durumla kafa edebilmek için çareyi yürekleri büyük olan yürekli 300 askerini toplamakta bulur.Tanrıları savaşa ikna edememiştir. Bu savşaçı yetiştirilmiş 300 asker, şartların zorluğuna rağmen ve cavlamak pahasına Thermopylae’de Perslilerle savaşmaya hazırdır. üst yandan konsey savaşmama kararı alarak bir hata yapar. Bu durumun da üstesinden gelip ordunun savaşa gitmesini beklemeleri gerekecektir. Zack Synder yönetmenliğindeki film, Fran Miller’in romanından uyarlanmıştır....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Yakında devam filmi çıkacak izlemeyenlerin bir an evvel izlemesinde fayda var

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.