-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Alexa ve Değeri

ads
ads
Alexa webmaster'lar için önemli bir sistemdir.  Ancak bir çok site sahipleri yapay  yollardan alexa da yükselmek için çeşitli programlar vs kullanmaktadırlar. Kısa vadede bir yükselme meydana getirebilir ama o kadarda etkili olmaz. Bunun sonrası var o programları zaten kimse sonuna kadar kullanmaz. Diyelimki programla günde bir kaç milyon düştünüz ve sonrasında kullanmadığınız veya program artık yetersiz geldiği zaman milyonlara kadar çıkabileceksiniz. Bu da size zaman kaybı yaşatacak.


seo
Kendi sitemden örnek vereyim. Sitemizin kalitesi ve Alexa değeri oldukça iyi yerlerde. iF ailesi olarak hiç bir zaman alexa da yükselme gibi derdimiz olmadı ve çeşitli programlara ihtiyaç da duymadık. Ancak kendiliğinden iyi bir seviyeye geldi. Bunun nedeni, yapay yollara başvurmamak, sitemize  düzenli özgün içerik girmek ve bu özgün içeriğinde sayesinde hit artışı ve sitemize giren ziyaretçilerin faydalı bilgiler dahilinde sitede uzun süre kaması ve gezmesinden dolayı iyi yerlere gelebildik.

Bir kaç tavsiye:

* Hit programları kullanmayın ( komple zarar edersiniz )
* Alexa programları kullanmayın
* Sitenize Alexa widgetleri ekleyin ve yararı olacaktır.
* Özgün içerik girin
* Ziyaretçinizin sitede kalmasını sağlayın
* Yorumlar alexa düşüne bire birdir. Ziyaretçilerinizin yorum yapmasına olanak tanıyacak şekilde makakeler hazırlayın. Örneğin; sorular sorun.
* Kaliteli, faydalı ve her yerde olmayacak içerikleri ekleyin, Google'da hemen hemen her konu mevcut ama siz en iyisini yapın kazanacaksınız.
* Ve en önemlisi sitenize emek verin gerisi gelecektir. Zamanınızı çok iyi değerlendirin.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. evet gerçekten bu alexa faydalı bence. sıralamaya göre sitemiz iyi kötü gidiyor diyebiliriz. ama hit olmazsa olmaz tabi...

    YanıtlaSil
  2. Hit programlarıyla hitç ekmek neyin kafasıdır bilemiyorum bunu yapanlar hangi amaçla yapıyor sadece kendini kandırmak :)) Ben yorumların gelmesini sağlayarak birde alexa widgeti kullanarak düşmesini sağlıyorum.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.