-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Savaş Tanrısı

ads
ads

Savaş Tanrısı Filmi


Vizyon Tarihi 14 Ekim 2005 (2s 2dk)
Yönetmen: Andrew Niccol
Oyuncular: Nicolas Cage, Ethan Hawke, Jared Leto
Tür Dram , Gerilim , Aksiyon
Ülke Fransa , ABD

Savaş Tanrısı Filminin özeti:


Film, Yuri Orlov’un hem yükselişini hem bile inişini anlatıyor. Ailesi ile baş başa daha önemsiz bir çocukken Amerika’ya huruç ederler. Bir ruz hesapta sıfır şeyler yaşanır ve Yuri’nin dirimsel büsbütün değişir. Dünyaca bilinen bir silah taciri olarak kocaman ordulara ve diktatörlere silah pazarlamakla sürdürür yaşamını. Bu işte önceleri tenha değildir, kardeşi Vitaly de yanındadır fakat beynelmilel boyutta tanınır hala geldikten sonra kardeşi bu işi bırakır. Kendisi için yavaş bir göreve dönüşmüştür. Yuri ise katiyen vazgeçmez ve ayrıca gönlünce göre bir ocak üstelik kurar. fakat ailesi onun bu işi yaptığını bilmez. Bir taşımalık şirketinin sahibi zannederler...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Bayağı duygusal mesajlara sahip olan bir film. Başroldeki aktörün çelişkilerini ve hayatından ders çıkartmak gerek bence.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.