-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » En Güncel Oyun Haberleri

ads
ads
oyun
Oyun dünyası ülkemizde git gide gelişmekte ve bir oyunun topluluklarıda aynı hızda artmakda. Türk oyuncuları her zaman güncel oyun haberlerini, videolarını ve oyunların yanı sıra teknoloji incelemelerini takip etmek ister.

Oyuncum'da en güncel oyun haberlerini dünya ile aynı anda ülkemizde paylaşan bir teknoloji oyun sitesidir. Oyun haberlerinin yanı sıra oyun incelemeleri, oyun videoları ve teknoloji ürün incelemelerinide güncel olarak paylaşmaktadırlar. eSport, online oyunlar, FPS, RPG ve birçok dalda oyun haberlerini ayırt etmeksizin her daim güncel olarak paylaşıp Türk oyuncularına güncel bilgiyi sağlamaya çalışmaktadırlar. Sitede yazarlar ve gönderen editörler her zaman güncel bilgiyi ve tanıtımları oyuncularla buluşturmaya çalışmaktadırlar.

Oyun dünyasında yeni nesil konsollarla birlikte yeni nesil oyunlar ve oyuncu topluluklarıda oluşmaya başladı. Oyun dünyasında yeni bir devrim olarak adlandırılan Playstation 4 ve Xbox One gelişmelerinin yanı sıra o oyunlara özel çıkartılan, çıkacak ve geliştirilen oyunlarında haberlerini güncel olarak Oyuncum da bulabilirsiniz.  Yukarıda da belirttigimiz gibi sadece oyun dünyasından degil aynı zamanda birçok teknoloji gelişmesini ve ürün incelemelerinide Oyuncum yapmaktadır. Oyun ile ilişkilendirilen tüm ürünleri inceleyen site oyun laptopları, oyun mouseleri, oyun kulaklık ve ekipmanları ve kısacası oyun ile ilişkilendirilen tüm teknolojik ürünleri inceleyip oyunculara bilgi vermektedirler.

Sitede birçok oyunun haberlerinin bulundugunu söylemiştik, dünya ile aynı zamanda oyun gelişmelerini bize bildiren sitede o oyunlar çıktıgında ise bizlere rehber ve ilk izlenim videoları yayınlanmaktadır. Bu videolar ile hem o oyun ile ilgili oyuncuların aklındaki soruları kaldırmak hemde oyunda çözülemeyen alanları çözmek asıl amaçtır. Video esnasında ise oyunlar ile eğlenceli dakikalar geçiren editörler ilk izlenimlerini ve oyun ile ilgili iyi yönleri kötü yönlerini seyirciler ile paylaşmaktadır. Hem rehber hemde oyun ile ilgili bilgileri video aracılıgı ile ziyaretçileriyle paylaşmaktadırlar.

Sizde Oyuncum.com'u ziyaret edip oyun ve teknoloji dünyasından yenilikleri anında takip edebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.