-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Suyu Bulan Adam

ads
ads
Bugün mizah konumuzla alakalı bir paylaşım yapacağız. Aslında tam olarak mizah değil veya komedi değil ancak aşağıdaki videoyu izlediğiniz de içinde mizah'ın üst seviyede olduğunu göreceksiniz. Kişi suyu bulan adam olarak tanınmaktadır. İnternetin yeni fenomeni olarak en çok izlenenler arasında yer almaktadır.

mizah
Okan bayülgen'in makine kafa programına da konuk olmuştur. Sürekli takip ettiğim program da izledikten sonra gülmekten kırılacağınız sahneleri göreceksiniz. Biz sadece programdaki görüntüleri değil de ilk videosunu  yayınlayacağız. 

Suyu bulan adam olarak adlandırılmasının nedeni kendine özel enerji ve ürettiği metal, demir ve bakırlarla sarılmış bir çubukla suya yaklaştığı anda çubukta ve kendinde değişik hareketler meydana gelmektedir. Video da izleyeceğiniz zaman nehir kenarında çekişmiş ve neden nehirdeki suya tepki göstermiyor diye soru sorabilirsiniz. Bunun cevabını kendisi Okan bayülgen'in Makine Kafa programında vermişti.

Cevabı: Açık olan sulara karşı tepki göstermiyor. Sadece kapalı olan sulara, mesela yerin altında kaynaklarda üstü kapalı ve görünmeyen özellikle damacana sularda tepki gösteriyor. Damacanın ağzı açıldığında herhangi bir tepki meydana gelmiyor. Bu durum ne kadar gerçek ne kadar gerçek dışı bunu bilemeyiz. Buna sizler karar vereceksiniz. 

Su Bulan Adam Videosu - Şevket Kozalak


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. bunun dostları ailesi falan koca adamsın falan demiyor mu acaba hiç

    YanıtlaSil
  2. Makina kafada denk gelmiştim. Çok gülmüştüm :D elemanı yiyor adam resmen :D

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.