-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » KALİTELİ ESTETİK

ads
ads
 Gençlerin bir dönem en çok istedikleri arasında yer alan dövme yaptırma istediği günümüzde olduğu gibi çokça rastlanmaktadır. Fakat severek ve isteyerek yapılan dövmeler zamanla beğenilmemekte ve sildirmek istenmektedir. Dövme sildirme zor bir işlemdir. Belirli zamanlar da yapılmaktadır. Ayrıca ardından iz kalabilmekte fakat çoğunlukla tamamen çıkarılmaktadır.

 Vücutta oluşmuş lekelerden kurtulmak için leke tedavisi başlangıcında lazer uygulanmaktadır. Sivilcelere çeşitli kürler uygulandıktan sonra sivilce izleri yok etmek için lazere başvurulmaktadır. Sivilce genç kızların korkulu rüyası olduğu için anında yok olmasını istemekte fakat yüzleri ile oynayanların sivilce izleri oluşmaktadır. Bu da yüzde olduğundan dolayı makyaj yapılmasına rağmen belli olmaktadır.
 lazer leke tedavisi

            Ayrıca yüz de bulunan benler de genç kızları rahatsız etmekte ve bundan dolayı küçük bir estetik operasyon ile ben aldırma işlemi gerçekleşmektedir. Yara izi tedavisinde de sivilce izinde olduğu gibi lazer kullanılmaktadır. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.