-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Karanlıklar Ülkesi

ads
ads

Karanlıklar Ülkesi Filmi


Vizyon Tarihi 30 Ocak 2004 (2 saat 1dk)
Yönetmen: Len Wiseman
Oyuncular: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Bill Nighy
Tür Fantastik , Romantik , Aksiyon
Ülke ABD

Karanlıklar Ülkesi Filminin özeti:


Selene, son had dobra bir vampir savaşçıdır ve ötümlü vampirlerle kurt adamlar arasındaki savaşlar içindedir. O her ne kadar vampirlerle bire bir hizada olsa da Micheal’a somurtkan olur. Micheal bir kurt adamdır ve artık savaşların sona ermesini istemektedir. sevda gündeme yerleşince dengeler değişir. Selene, daha çok onu müdafaa etmek gereksinimi duymaktadır.

Onun etrafını muhasır Lycanlar’ın oyunlarını kavrayıp çözmeye çalışır. Bu süreçte bambaşka bir şey keşfeder. dü cephedeki türün zaaf ve güçlerini birleştirince ortaya yeni bir kızgın dolaşma çıkmaktadır. Bu tur böcü adamların yararına rol alacaktır...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.