-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Korkusuz

ads
ads

Korkusuz Filmi


Vizyon Tarihi 4 Ağustos 2006 (1 saat 44dk)
Yönetmen: Ronny Yu
Oyuncular: Shido Nakamura, Betty Sun, Yong Dong
Tür Dövüş , Aksiyon
Ülke ABD , Hong Kong , Çin

Korkusuz Filminin özeti:


ara sıra şahit olduğumuz yenilgiler, kendi kanımızdan insanlara aitse, bunun rövanşını tığ üstleniriz. Huo Yuanja’nın, babası şöhretli bir dövüşçüdür. Bir gün, bu usta, kendi oğlunun gözleri önünde yenilgiye uğrar. Huo bu sahneye tanık olurken koyu bir utanç ve hırsla dolar. Bir gün kendisi de şunca yeğin bir dövüşçü olmaya yemin içer. Her ne denli vakti geldiğinde hedefine ulaşsa da hesapta sıfır bir facia bütün hayatını değiştirir. Buna karşın o mücadelesinden vazgeçmemekte kararlıdır. Film, ecinni uğraşma Sanatları Ustası olan Huo Yuanja’nın hayatına merceğini taşımış olan son kademe kalburüstü bir yapım. ...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Jet-li nin en iyi filmlerinden biri gerçekten,hem dövüş sanatları açısından hem de hikaye ve oyunculuk gerçekten çok iyi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.