-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Pdf Nedir?

ads
ads

Pdf Anlamı Pdf Ne İşe Yarar ?

ne nedir?
"Portable Document Format" olan, Adobe’un ürettiği, her hangi bir yerden bir  yere tek bir dosya biçiminde belgelerinizi  taşımakta kullanılmakta olan  dosya format biçimidir.


PDF belgeleri Adobe Distiller ve Adobe Acrobat ile hazırlanmaktadır. Adobe Distiller bir yazıcı emülasyonudur. Programı açtığınızda  bilgisayarınız Distiller’i da bir yazıcı niteliğinde görmektedir. Bundan sonra kullandığınız bütün programlardan pdf olarak çıktı yapabilirsiniz..

Sonuç olarak bu işlem tam olarak dijital  ortamda çıktı alabilmektir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. paylaşım için teşekkürler yararlı bir bilgi sağolun

    YanıtlaSil
  2. Nasıl yani tam anlamadım. Bu zamana kadar pdf dosyalar nasıl düzenlenir diye merak etmiştim ve ihtiyacım da vardı. Bu dediğiniz programlarla mı varolan bir pdf'i düzenleyeceğim?

    YanıtlaSil
  3. Pdf. güzel bir format ama en kötü yanı içinde office dosyalarına çeviri entegresi bulunmaması

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. acrobat.com un resmi uygulamasını telefonuma indirmiştim bu dediğin özelliği sunuyordu fakat cüzi bir ücretle.

      Sil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.