-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Sony Xperia Z Ultra Tablet

ads
ads

Sony Xperia Z Ultra Özellikleri


Xperia Z adlı akıllı akıllı android telefonu ile büyük başarı yakalayansony, bu akıllı cihazlar ailesine  yeni modeller  üreterek başarısına başarı kattı. En son  cihaz olarak  tanıtılan Xperia Z Ultra büyük ekranı sayesinde  çok beğeni toplamıştı. Bu modelin sonrasında şimdi de Japonya’da Xperia Z Ultra Tablet ortaya çıktı. Donanım olarak Xperia Z Ultra’yi andıran   tablet 7-inç büyüklüğünde bir ekrana yer verilmiştir. Qualcomm’un 4  çekirdekli işlemcisine sahip  Snapdragon 800′den güç almakta olan bu  tablet 2GB RAM’i kapasitesine sahip. 16 GB dahili hafızaya yer verilmiş tablette microSD kart girişi bulunmaktadır...

Sony Xperia Z Ultra Tablet


8 MP çözünürlükte  flaşsız arka kısım  kamera bulunan  Xperia Z Ultra Tablet 3050 mAh büyüklüğünde bataryayı bünyesinde barındırmaktadır.  6.5mm inceliğinde olduğu belirtilen  bu model şuanlık  Wi-Fi versiyonu olarak ülke pazarlarında şatışa verilecek...

Bu tablet hakkında fiyat bilgisi kesin olmamakla birlikte uygun fiyatlara satışa sunulacağı düşünülmektedir.


Bir önceki yazımızı okumak için aşağıdaki linki kullanınız.

Vodafone Smart Tab 3 Tanıtım


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. bende bu tabletten almayı düşünüyorum beklemedeyim

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.