-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Van Helsing

ads
ads

Van Helsing Filmi


Vizyon Tarihi 7 Mayıs 2004 (2 saat 12dk)
Yönetmen: Stephen Sommers
Oyuncular: Hugh Jackman, Kate Beckinsale, Richard Roxburgh
Tür Aksiyon , Macera , Fantastik
Ülke Çek Cumhuriyeti , ABD

Van Helsing Filminin özeti:


İnsanlığı, dünyadaki her çeşit kötülükten idare etmek için gelmiştir Van Helsing. Her ne kadar millet onunla nüsha fikirde olmasa da. Bir saf insan onun yiğit değil tersine bir öldürme olduğuna inanmaktadır. Vatikan, bu canavar avcısını ve onun müttefiki Carl’ı Transilvanya’ya göreve gönderir. Onların bu topraklara gelme nedeni, muazzam derebeyi Drakula’yı durdurmaktır. ancak burada Anna Valerious ünlü kıpti Prenses ile güçlerini birleştirirler. Prensesin amacı ise müzelik bir laneti sonlandırmaktır. Bu lanet ailesine hüsran vermektedir. partner hedefleri vampiri namevcut etmektir ancak nite yapacaklarından emniyetli değillerdir. Ortadan kaldırılması gereken sadece Drakula değil, Kurtadam ve Frankenstein da kocaman bir sorundur. direktör Stephen Sommers’dan korku, eylem ve serüven yoğun bir film....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Bu filmde en sevdiğim şey kurt adamları canavar gibi göstermeleri oldu normalde kurt köpeği gibi gösteriyorlar sinir oluyorum

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.