-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Android Karın Kası Uygulaması

ads
ads

8 Dakika İçinde Android Karın Kası Uygulaması




Android  Karın Kası Uygulaması


Bugün ki yazımızda spor için yapılmış uygulamayı tanıtacağız.  Android uygulamaların her geçen gün hızla çoğalmaya devam ediyor. Andorid uygulamalarda spor yapılmış olasada uygulamadaki gerekli yerleri yapmadıktan sonra spor yapılmış anlamına gelmiyor.  Özet olarak belirtmek gerekirse Android karın kası uygulaması size rehber olarak yol göstermektedir.  Bu uygulamada 8 dakika içinde yapılan egzersizlerle iyi bir bedene sahip olabilirsiniz.



Google Play Store üzerinden  ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İndirme linki aşağıdadır.

https://play.google.com/store/recommended?sp=CAEIHAgFMAA%3D:S:ANO1ljL2p9Y


Bir önceki yazımızı okumak için >> Android Ücretsiz Mesajlaşma Uygulaması

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.