-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » ANDROİD OYUN VE UYGULAMA DURAĞI

ads
ads
Androidli cep telefonu ve tablet aracılığı ile eğlenmeyi seven oyun tutkunları, eğlencenin tadını çıkarabilmek için, en iyi oyunları seçerler. Siz de bu oyun tutkunları arasındaysanız Android market aracılığı ile binlerce oyun ve uygulamaya erişebilirsiniz. Ancak sayısı her geçen gün artan android oyunlar ve android uygulamalar arasında kaybolmadan, gerçekten size hangi oyunun zevk vereceğini anlamak istiyorsanız androidlobi.com’un deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.

ANDROİD OYUN VE UYGULAMA DURAĞI


Android işletim sistemli tablet ve telefonlarınızın hakkını vermek için, içeriklerine hayatınızı kolaylaştıracak uygulamalar ve sıkıntılı zamanlarınızı kurtaracak oyunlar yüklemeniz gerekir. Ancak android oyunların birçok kişi tarafından indirilmiş olması bu oyunların sizi de eğlendireceği ya da karakterinize gerçekten uygun olduğu anlamına gelmez. Aynı şekilde android uygulamalarında arasından seçim yaparken popülerliklerinde çok işinize ne kadar yaracakları daha önemli olmalıdır. Böylece teknolojinin size hizmet etmesini sağlayabilirsiniz. Androidlobi.com Android market içinde bulunan binlerce oyun ve uygulama arasında yapacağınız seçimi kolaylaştırmak için kurulmuş bir sitedir. Site içindeki yorumlardan yola çıkarak, en doğru tercihi yapabilirsiniz. Sitede oyun ve uygulamalar ile ilgili olumlu fikirlerin yanında olumsuz düşünceler ve oyunlar ile ilgili farklı bakış açıları size yön gösterecektir.

Androidlobi.com’da en kaliteli android oyunlar ve güncel hayatı kolaylaştıracak android uygulamalar sizler için deneniyor ve bu deneyimler sizler ile paylaşılıyor. Aynı zamanda oyunlar sırasında level atlama güçlüğü çekilen noktalar için ipuçlarını da sitede bulabilirsiniz. Androidlobi.com’un içerikleri sadece görseller ile hazırlanmış oyun ve uygulama denemelerinden ibaret de değil. Site ziyaretlerinizde bu denemelerin yanında, en güncel teknoloji haberlerine, en son çıkan ürünler hakkındaki bilgilerine de ulaşabileceksiniz.

Teknolojinin tüm yapılarını bir arada toplayarak, sizlere sunan androidlobi.com sitesi özellikle android oyun ve android uygulamalar konusunda kısa zamanda vazgeçilmeziniz olacaktır

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.