-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Barbie oyunları

ads
ads
makale
  Geçmişten günümüze neler değişti neler biraz düşünsenize… Geçmişimizdeki  oyunları , anne ve babalarımız çok iyi bilirler. Anlatmaya başladıklarında Bezden Yapılan Bebekler ile oynadıklarını üstelik bunları kendilerinin yaptıklarını söylerler.  Elle yapılan bez bebekler tarih oldu.-Barbie bebekleri , - Konuşan  Barbie bebekleri  ile bin bir çeşit oyuncaklarla birlikte çocukluklarımızın oyun arkadaşları ile evcilik adı verilen oyunlar oynanmaya başlandı. Bu çocuklarımızın sosyal ilişkilerinde bir çok değişikliğe neden oldu. İyi de oldu. Günümüz de dışarıda çocuklarımızın karşılaştığı tehlikelerden dolayı bilgisayar devreye girmiştir. Oyunlardan mahrum kalmaması için çocuklarımız için düzenlenen http://wwwHYPERLINK "http://www.barbie-oyunlari.info/".bHYPERLINK "http://www.barbie-oyunlari.info/"arbie-oyunlari.info  ailesinin düzenlediği oyunlar çocuklarımızın beyinsel gelişmelerinde , sosyal ilişkilerinde , okul öncesi eğitimine çok önemli katkılar sunacaktır. Barbie Oyunları sayesinde aile içinde de büyük katkıları vardır. Çocuklarımız barbie oyunları sayesinde giyimlerinde renk tonlarına , hayal güçlerini kullanarak renkleri birbirlerine uyum içine koyabiliyorlar.  Özellikle anneler barbie oyunlarını oynayan küçük yardımcılarıyla artık daha mutlu.Anneler ve babalar çocuklarımız barbie-oyunlari.info  ailesinin size sunduğu güvenilir barbie oyunları nı gönül rahatlığıyla saatlerce oynatabilirsiniz. http://www.barbie-oyunlari.info

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.