-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Güzel ve Çirkin

ads
ads

Güzel ve Çirkin Filmi


Vizyon Tarihi 28 Mart 2014 (1 saat 52dk)
Yönetmen: Christophe Gans
Oyuncular: Vincent Cassel, Léa Seydoux, André Dussollier
Tür Fantastik , Romantik
Ülke Fransa , Almanya

Güzel ve Çirkin Filminin özeti:


muvaffakiyetli bir tüccar, tüm varlığını denizde kaybettikten sonra şeş kızını da yanına alıp elan kırsal bir yere kalkmak zorunda kalır, sefer bittikten sonraysa gül çaldığı gerekçesiyle 'Çirkin' aracılığıyla cezalandırılır. Kızlarının en küçüğü olan 'Güzel', başlarına mevrut felaketlerden kendini mesuliyetli tutar ve babasının cezasını üstlenerek kendini feda eder. Çirkin'e ilişkin olan esrarengiz şatoda onunla omuz omuza yaşamaya başlayan Güzel, bu şatonun göründüğü gibi kazalı ya da perişanlık bir zemin olmadığını nüans eder. zamanla birbirlerini tanımaya başladıklarında genç kadın, Çirkin'in geçmişine ait sırları öğrenir. ibret bir zamanlar krallığı olan kıvrak bir prenstir ve namına yapılan bir füsun dolayısıyla yıllardır şüpheli olarak yaşamaktadır. demin bıçkın ve yaşantı kırcı Güzel, ne pahasına olursa olsun Çirkin'i bu büyüden kurtarmaya çalışacaktır.....


Disney'in döl klasikleri arasına giren aynalı ve bed masalının yeni bir uyarlaması olan film, hayalî ve romantik unsurların yanı rabıta voltaj tonu olan bir yapım. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini, henüz evvel Kurtların Kardeşliği, sakit yığın kabilinden filmlere imza atmış olan Christophe Gans üstlenirken, başrollerde Fransız oyuncular Vincent Cassel ve Léa Seydoux alan alıyor....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.