-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Peri Masalı

ads
ads

Peri Masalı Filmi


Vizyon Tarihi 28 Mart 2014 (1 saat 30dk)
Yönetmen: Biray Dalkıran
Oyuncular: Burcu Kıratlı, Emre Kızılırmak, Orhan Aydın (2)
Tür Romantik , Komedi
Ülke Türkiye

Peri Masalı Filminin özeti:


mert ile Peri birbirlerine sırsıklam asık bir çifttir. süzme bir güzelliğe sahip olan Peri adındaki dinç kadın, öte kimseyle paylaşmadığı bir hastalıktan muzdariptir. artık hayatının iplerini elinde kalmak isteyen mert ise şu denli sevdiği babasıyla sorunlar yaşamaktadır. ama Peri'nin hastalığı bazı problemler canlı bu insanları birbirlerine elan öte yakınlaştıracaktır....

Araf (2006), behişt (2007), tamu 3D (2010) ve Bana Bir soygun Yaz (2012) filmlerinin yönetmenliğini karşılayıcı Biray Dalkıran'ın senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde ise torlak oyuncular burcu Kıratlı ve Emre Kızılırmak zemin alıyor. Kadroda kendilerine Orhan Aydın, sedef hastalığı Şahin, yiğit Korkmaz, çetince Altay ve burcu esen kadar isimler zevcelik ediyor....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.