-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Mad Max 2 Filmi Yol Savaşçısı

ads
ads

Mad Max 2: Yol Savaşçısı Filmi


Vizyon Tarihi sürsi (1 saat 37dk)
Yönetmen: George Miller
Oyuncular: Mel Gibson, Bruce Spence, Vernon Wells
Tür Aksiyon , Bilimkurgu
Ülke Avustralya

Mad Max 2: Yol Savaşçısı Filminin özeti:


nükleer sefer sonrası viran ve bitkin sakıt Avustralya. İlk filmden hatırladığımız zırdeli Max, ailesini kaybettikten sonra kendisini yollara vurmuştur. İnsanların ulaşımlarını sağlayacak petrol için yaşadığı bir bölgede çetelerin başkişi altında olan bir grubun yanına sığınır ve güvenliklerini sağlamaya çalışır....

Pek şunca kaynakda ilk filmden henüz muvaffakiyetli bulunan devam filmi gaye Savaşcısı, bilim kurgu-western-kara film arasındaki sınırları flu'laştırarak, epey karizmatik bir mücahede ortaya çıkarıyor......Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.