-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Niko 2 - Küçük Kardeş, Tatlı Bela

ads
ads

Niko 2: Küçük Kardeş, Tatlı Bela Filmi


Vizyon Tarihi 29 Kasım 2013 (1s 17dk)
Yönetmen: Kari Juusonen, Jorgen Lerdam
Oyuncular: Vuokko Hovatta, Eric Carlson, Kari Ketonen
Tür Animasyon , Macera , Aile
Ülke İrlanda , Danimarka , Finlandiya , Almanya

Niko 2 - Küçük Kardeş, Tatlı Bela filminin özeti:


Noel günün izlemek üzeredir ve küçümencik ren geyiği Niko'nun ailesinin bir araya encam olmasından çevre enikonu mutludur. ancak bunun alegori annesi Oona, yeni partneri Lenni ve onun önemsiz oğlu Jonni ile müşterek çıkagelir. Niko tam bir hayalkırıklığına uğrar, artık hiçbir dileği nokta bozucu Jonni'nin bir an önce ortadan kaybolmasıdır. İlginçtir ki dileği bir anda onaylama evet ve Jonni, makûs parafin kurdun çetesi aracılığıyla kaçırılır. Ne var ki bu aslında koskocaman bir talihsizliktir zira Jonni, ona bakması için görevlendirildiği sırada ortadan kaybolmuştur.

Demin Noel öncesi kaybolan Jonni'yi sağlamak ve işleri yoluna eklemek yalnızca Niko'nun görevidir. avantür yoğun bu yolculuğa tenha çıkması olası değildir. Arkadaşlarıyla omuz omuza çıktığı bu soluksuz serüvende Niko, dostluğun ve ev değerlerinin de önemini anlayacaktır...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.