-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Samsung Galaxy S3 Slim

ads
ads
Samsung  Galaxy S3 Slim
Samsung Her geçen gün akıllı telefonlarına bir yenisini ekliyor. Akıllı cihazlarda lider konumda olan Samsung'dan yep yeni bir telefon "Samsung Galaxy S3 Slim"


Seviye bakımından orta seviyeli performanslı cihaz.. 1.2 GHz hızında çalışmaktadır. 4 çekirdekli Snapdragon 200 veya 400 işlemciye yer verilen yeni modelei 4.5-inç büyüklüğünde 960 x 540 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip 1 GB dahili hafıza bulunan yeni model akıllı telefonda 8 GB dahili hafıza bulunmaktadır. MicroSD kart slotuna da bulunan bu cihazın  hafızası bu şekilde yükseltilebilmektedir.


5 MP çözünürlükte olan  LED flaşa yer verilmi arka kamera bulunmaktadır. Galaxy S3 Slim’in ön bölümünde  da VGA kamera yer almaktadır.. 9.7 mm inceliğinde olduğu belirtilen Galaxy S3 Slim ‘in Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi kullandığı açıklanmıştır.  2.100 mAh büyüklüğünde bataryayı bünyesinde barındıran bu modelin  şu zaman itibariyle  nerede ve hangi ülkede satışa sunulacağı ve fiyatının ne kadar olacağı bilgisi netleşmemiştir..


Bir önceki yazımızı okumak için >>  HTC Desire 310

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.