-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Twitter Takipçi Arttırma Yöntemleri!

ads
ads
Uzun zamandır kişisel bloglarda web portallarından bu konu ile alakalı haberler görmekteyim, twitter takipçi ile açılan başlıklar altında konu ile alakalı paylaşımlar
yapılma bende mikrocep okurlarına konu hakkında kısa bir bilgilendirme yapmaya karar verdim.
Twittrer üzerinde yüksek sayıda kitlelere ulaşarak fenomen haline gelinebiliyor ancak bu kitlelerin kalıcı olabilmesi için gerçekten profilinizde kaliteli paylaşımlar gerçekleştiriyor olmalısınız.
Kısaca örneklemek gerekirse sadece takipçi sistemlerinden profilinize çektiğiniz kullanıcılar ile fenomen olamazsınız .
Eğer profilinizde güncel günlük ve gündemsel tweet ler paylaşırsanız yapılan etkileşim sayesinde zaten takipçi sayınız otomatik olarak artacaktır ancak kısa yoladan hızlıca takipçi sistemlerini kullanaraktan kısa vadelide olsa bir kitleye ulaşabilirsiniz takipçi sistemleri içerisinde kendine haklı bir yer edinen fixtakip.com kullanıcılarına tanımladığı günlük süpriz krediler ile kısa sürede kullanıcılarını fenomen haline çevirebiliyor .
Kullanıcı profillerine reklam tweet i atmayan sistem aynı zamanda günlük olarak kredi sıfırlama işlemi yaparak kullanıcılarının hergün farklı takipçiler kazanmasını sağlıyor kişi havuzunda bulunan %100 gerçek ve türk takipçi ler sayesinde sende kısa sürede takipçi sanı arttırabilirsin

Site: http://www.fixtakip.com/connect.php

Kaynak : http://www.mikrocep.com/genel/twitter-takipci-arttirma-yontemleri/
makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.