-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Twitter Takipçi Kazan

ads
ads
Twitter Takipçi Kazan
Eğer twitter kullanan biriyseniz takipçi sayısının ne ifade ettiğini çok iyi bilirsiniz. Aynı sizin gibi herkes twitter üzerinde takipçi sayısının çok olmasına özen gösterir. Ama twitterda takipçi kazanmak göründüğü kadar kolay bir iş değildir. Bu nedenle bazı ünlü ve takipçi sayısı fazla olan insanlar takipleşme hashtagleri açarak insanların birbirini karşılıklı takip etmesini amaçlarlar. Buraya kadar güzel gibi gözükse de işin iç yüzü çok daha karışıktır. Çünkü daha sonradan takibi bırakanlar olabilecektir hatta siz takip ettiğiniz halde sizi takip etmeyenler de olacaktır. Bu yüzden işler ciddi anlamda zorlaşır.

Bugün sizlere tavsiye olarak takipçi arttırma sitesini göstereceğiz. Bu site ile işler çok kolay hale gelecek. İlk başta siteye giriş yaparak sisteme üye olmuş oluyorsunuz. Bu sitenin sistemi size belli bir kredi verecek. Bu başlangıç hediye kredileri bitirene kadar takipçi kazanıyorsunuz. Daha sonra ise sitenin diğer özelliklerinden faydalanıyorsunuz ya da hediye kredi talep ediyorsunuz.

Mesela sitede twitter gerçek gündem adlı bir özellik bulunuyor. Ayrıca sizi takip etmeyenleri keşfetmenizi sağlayacak bir özelliği de mevcuttur. Site tamamen ücretsizdir. Fakat dilediğiniz zaman daha fazla takipçi için kredi de satın alabilirsiniz. Ayrıca aldığınız krediler biterse anında hediye kredi talebinde de bulunabiliyorsunuz. Yani eğer twitter takipçi sayınız yine de size yeterli gelmezse bu sayede bir istekte bulunuyorsunuz. Uygulamanın yöneticileri sizin profilinizi değerlendiriyor ve size kredi verip vermeme kararını veriyorlar. Bu kredi isteğini iletişim bölümünden yapıyorsunuz. Elbette her zaman ücretli olarak kredi alma hakkınız da bulunuyor.

Bize göre sitenin en önemli özelliği tamamen reklamsız olmasıdır. Bildiğiniz üzere normal şartlarda herhangi bir takipçi sitesine girdiğinizde anında hesabınızdan reklamlar atar. Bu yüzden de hesabınız çok kötü gözükür... Ayrıca bu twitter takipçi kazan sitesi kesinlikle bu şekilde bir girişime tenezzül etmiyor. Kullanıcıya değer veriyor ve ondan izinsiz tweet yollamıyor. Yine çok güzel bir politika gereği olarak takipçilerinize özel mesaj da yollamıyor. Yani Tamamen reklamsız bir takipçi sitesinden bahsediyoruz burada.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.