-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Çocuklar için Bebek Oyunları

ads
ads
Çocukların en çok oynadığı bebek oyunları arasında hazel bebek oyunları geliyor. Çünkü oynanışı basit, öğretici, hikayesi anlaşılır, beceri geliştiren bir bebek oyunu. Oyunlarda genellikle fare kontrolü ile bebeğin istekleri yerine getiriliyor. Oyunlarda sezgisel olarak öğretilen birtakım alışkanlıklar yer alıyor. Örneğin ev ve çevre temizliği gibi. Ev ve çevre temizliği, diğer sosyal kurallar kadar önemlidir. Dolayısıyla çocuk sosyal kuralları da sanal ortamda öğrenmiş oluyor. Annesine yardım ediyor, kardeşine bakıyor vs.

Bebek Hazel, mutfakta, oturma odasında, arka bahçede annesine yardım ediyor. Evde oyun oynamakla meşgulken dışarı çıkacağı zaman annesinden izin istiyor. İşte bu tür davranışlar çocuklar için yararlı oluyor, oyun oynarken de öğrenmiş ve beceri geliştirmiş oluyor.

ETİKETLER: bebek oyunu, bebek oyunları, hazel bebek oyunları

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.