-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Elbise Seçiminin Püf Noktaları

ads
ads
Giyime olan düşkünlükleriyle bilinen bayanların, kıyafet tercihleri arasında ilk sırada kuşkusuzdur ki elbiseler yer almaktadır. Elbiseler, bayanların feminen bir görünüm elde etmelerini sağlamanın yanında rahat kombinlenebilmeleri sayesinde kurtarıcı kıyafet olma özelliğine sahiptirler.

Kendi tarzınıza ve vücut ölçülerinize uygun bir elbiseyi, farklı parçalarla kombinleyerek istediğiniz konsepte uygun bir hale getirebilirsiniz. Örneğin; düz siyah bir elbiseniz olduğunu varsayalım. Bu elbiseyi kot ceket ve deri çantayla tamamlayarak günlük bir kombin yapabilir, elbisenizin üzerine giyeceğiniz bir triko ve uzun çizmelerinizle şık bir görünüm elde edebilir veya elbisenizi blazer ceket, stiletto ayakkabı ve portföy çantayla kombinleyerek iş yaşamına uygun bir hale getirebilirsiniz.

Elbiselerin her giyim tarzına rahatlıkla adapte edilebilmesi, bayanların yoğun ilgi göstermesinin başlıca sebeplerindendir. Her sezon farklı model ve tasarımlarla karşımıza çıkan elbiseler, özel günler için de ideal bir seçimdir. Düğün, nişan, mezuniyetelbise gibi modellerin çeşitliliği sayesinde özel günleriniz için en ideal elbiseyi bulabilmeniz mümkündür. Ayrıca beğendiğiniz ve size yakışacağını düşündüğünüz elbiseleri satın almadan önce denemeniz, sonrasında elbisenizi giydiğinizde hayal ettiğiniz görüntüyle arasında uyuşmazlık olmasını engelleyecektir. Bu nedenle elbise seçimi aşamasında stil danışmanlarından veya daha önceden yapılmış kombin örneklerinden yardım almanız, yanlış bir seçim yapmanızın önüne geçecektir.

Elbise Seçiminin Püf Noktaları


Hayatımızın önemli gelişmelerinde sevdiklerimizle bir arada olmamızı sağlayan özel organizasyonlara katılırken seçeceğimiz kıyafette davet edildiğimiz organizasyona gösterdiğimiz önemi yansıtmamızı sağlamaktadır. Böyle günler için özel olarak tasarlanan abiye elbise modelleri, şık ve gösterişli görünümleriyle herkesin beğenisini toplamaktadır.

Abiye kıyafet seçimi, diğer kıyafet seçimlerine göre biraz daha özen ve dikkat gerektirmektedir. Çünkü abiye kıyafet modellerinin yanlış seçilmesi, istenilenin dışında kötü bir görünüm oluşmasına neden olacaktır. Abiye kıyafetler seçilirken vücut ölçülerinin dikkate alınarak, hangi bölgenin ön plana çıkarılacağına ve hangi bölümün saklanacağına karar verilmesi, model seçiminde yol gösterici olacaktır. Model seçimi tamamlandıktan sonra kumaşın da bu özellikler dikkate alınarak belirlenmesi, istenilen sonucun alınmasında etkili olacaktır.


İçerik Ajansı - Fevreka

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.