-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » En İyi Blogger Tema ( 2014 )

ads
ads

Blogspot En iyi Teması ( 2014 )


Bugün ki konumuzda blogger kullanıcılarının çok hoşuna gideceği bir temayı sizlere tanıtacağım.  Uzun zamandan beri iyi bir temaya denk gelmemiştim. Farklı ve çok kullanışlı temadır. Kendim bir sitemde kullanmaktayım.



En İyi Blogger Tema ( 2014 )


Tema iF tarafından Türkçeleştirilmiştir. Temanın adını tam olarak bilmiyorum nette gezinirken bulduğum ve düzenlemeler yaptığımdan dolayı Türkçeleştirilmiş  halini sizlere sunuyorum.  


XML belgesi olarak iletişim bölümünden bana  ulaşarak isteyebilir  ibo.firat@gmail.com adresinden ulaşarak veya skype narko-@hotmail.com ekleyerek temayı sizlere verebilirim. 

Temanın Demosuna Bakmak için TIKLA demo iptal edilmiştir.

Tema ile görüşlerinizi yorum yazarak açıklamanızı rica ederiz.

Bir önceki konumuzu okumak için >>  Haber Teması ( Blogger )




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Tema çok hoş duruyor.Özenle yapılmış birçok blog için gayet güzel duracağını düşünüyorum.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.