-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Jack Ryan - Gölge Ajan

ads
ads

Jack Ryan: Gölge Ajan Filmi


Vizyon Tarihi 24 Ocak 2014 (1 saat 45dk)
Yönetmen: Kenneth Branagh
Oyuncular: Chris Pine, Kevin Costner, Keira Knightley
Tür Gerilim , Casusluk
Ülke ABD

Jack Ryan - Gölge Ajan Filminin özeti:


Afganistan'da denizci olarak yaptığı askerlikten sonra Jack Ryan, beladan münezzeh zinhar bir meslek sürmeye başlamıştır. bundan sonra herhangi bir riziko almadan dirlik süresince yaşamayı ilke edinmiştir. Wall Street'te bir moskof milyarder için mali müşavirlik yaratıcı Jack Ryan, kendini bir anda teröristlerin hazırladığı bir planın zarfında bulur. demin yapması gerekense ülkesinin ekonomisini çökertecek olan bu komployu durdurmaktır. Planın sorumlusunu öğrenen Jack'in Moskova'ya gitmesi gerekir. vahit başına halletmeye çalışacağı bu görevde bildiği her şeyi kullanacaktır. Jack görevi tamamlamakta ve bu komplodan dinamik çıkmakta kararlıdır. Tom Clancy'nin yarattığı bir anlatı karakteri olan Jack Ryan'ı Chris Pine canlandırıyor. Senaryoyu ise David Koepp yazmış...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.