-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kuşlar Şehrinde Macera

ads
ads

Kuşlar Şehrinde Macera Filmi


Vizyon Tarihi 7 Mart 2014 (1 saat 23dk)
Yönetmen: Wayne Thornley
Oyuncular: Jeremy Suarez, Abigail Breslin, Jeff Goldblum
Tür Animasyon , Macera , Komedi , Aile
Ülke Güney Afrika

Kuşlar Şehrinde Macera Filminin özeti:


Üç boyutlu bir animasyon filmi olan Zambezia bir küs şehri olarak biliniyor, film ise bu küsmüş şehrinin majesterleri Victoria Falls döneminde geçiyor. aydınlık ve koyu bir ruha ehil olan körpe şahin Kai, kötü korumacı bir karaktere malik olan babası Tendai'nin gözetimi altında yaşamakta ve önemli onun destur verdiği meydan içerisinde yaşamaktadır. Babası her daima evine yaklaşan yaşamasını istese de Kai'nin hayali 'gerçek hayat'ı tanımak ve engellenmeyen olabilmektir. Bu hayal, Zambezia ünlü dargın cennetini öğrenmesi ve oraya giden dargın sürüsüne katılmasıyla baş başa sahici olur. birtakım devir zorluklara yüklü olan bu seyahat sonrasında vardığı Zambezia elan evvel şahit olmadığı türde bir cennettir. Hayalleri sahih olmaktadır. ancak kendisini bekleyen hayat derslerinden habersiz olan Kai, geçmişiyle ve kökleriyle yüzleşecek ve dahil olduğu bu toplulukla bile şehri için savaşacaktır. ...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.