-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Beyin Avcıları

ads
ads

Beyin Avcıları Filmi


Vizyon Tarihi 4 Kasım 2005 (1 saat 46dk)
Yönetmen: Renny Harlin
Oyuncular: Val Kilmer, Christian Slater, LL Cool J
Tür Gerilim , Polisiye , Aksiyon
Ülke ABD , İngiltere

Beyin Avcıları Filminin özeti:


ıssız bir adada, kendilerine verilen spesiyal bir vazife için bulunan FBI için etkin spesiyal bir temsilci grubu birbirini henüz mukaddema görmemiş sekiz farklı ajandan oluşmaktadır. misyon ise ziyadesiyle zordur... spesiyal bir testten geçerek görevi eksiksiz zorunda olan sekiz mahsus ajanın arasından bir tanesi temel bir katildir. Ekibe sakıt ustalık ise içlerindeki bu katili bulabilmektir. Birbirini tek şekilde tanımayan bu sekiz ajan, adadaki şiddetli yaşam koşulları içerisinde essah katili bulup, zekice kurgulanmış cinayet planını fasletmek zorundadır.....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.