-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Mad Max

ads
ads

Mad Max Filmi


Vizyon Tarihi .... (1 saat 33dk)
Yönetmen: George Miller
Oyuncular: Mel Gibson, Joanne Samuel, Hugh Keays-Byrne
Tür Aksiyon , Bilimkurgu
Ülke Avustralya

Mad Max Filminin özeti:


Mel Gibson?un Max Rockatansky adında usanmış bir polisi canlandırdığı film, peşine düştüğü çetenin yardımcısını öldürmesinden sonra kendisini ve ailesini hayatta varmak için harekete sabık bir polisin hikayesini anlatıyor....

Öyküsüyle değil, henüz okkalı yaklaşan ileri olarak tasvir edilen, kıyamet sonrası atmosferiyle dikkatleri üzerinde çeken filmin peşi sıra dü devam filmi elan yapıldı. ..

Mad Max filmi çekmediği zamanlarda da Kasabanın Cadıları üzere liyakatli filmler karşılayıcı George Miller, andıran zamanda serinin yeni filmi olacak olan Mad Max 4'ü yapmaya hazırlanıyor....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.