-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Web Tasarımı

ads
ads
Web Tasarımı
Teknolojinin büyük bir hızla gelişmesiyle ortaya çıkan internet, çağımızın en büyük yeniliklerinden birisidir. Her anlamda giderek büyüyen internet, hayatımızın her alanında kendine yer bulmaktadır. Bu nedenle çağın gerisinde kalmak istemeyenler, internetin vazgeçilmez olduğu gerçeğini kabul etmektedirler. İnternetin var olması, globalleşen dünyada insanoğlu için pek çok kolaylığı da beraberinde getirir. İşte bunlardan biri de internetin görsel yüzü ve yazılım kısmı olan web tasarımı hizmetidir.

web tasarım , web sitelerinin oluşturulma sürecidir. Web tasarımı oluşturulma sürecinde ortaya çıkan web siteleri, internetle ilgilenen insan sayısı düşünüldüğünde firmalar için son derece önemli bir tanıtım imkanı olarak ortaya çıkmaktadır. Web sitesi tasarımı günümüzün en etkili ve ucuz reklam mecralarından biri olduğu için firmalar çok kolaylıkla kendilerini ve hizmetlerini tanıtma imkanı bulurlar. Bu yüzden bir web sitesine sahip olmak firmalar için çok avantajlıdır. web sitesi tasarımıyla firmalar hizmetlerini müşterilerine sunabilir, yeni müşteriler edinebilirler.

Ayrıca firmalar ürünlerine ait tüm bilgileri internet üzerinden paylaşabilir, satış işlemlerini gerçekleştirebilirler. Bu şekilde aynı anda birçok müşteriye ulaşmanın rahatlığını yaşarlar. Web tasarımı, aynı anda milyonlarca insanın internet kullanıcısı olması sayesinde her şeyi yapabileceğiniz bir iletişim aracıdır. Bundan dolayı gerekliliği yadsınamaz bir gerçektir. Kendine has özellikleriyle web sitesi tasarımı, web teknolojilerini bilmeyi ve bu doğrultuda bir tasarım oluşturmayı gerektirir. Web tasarımı bir sitenin takipçilerine açılan kapısıdır. Bu nedenle markanızı ve firmanızı tanıtırken beklentileri dikkate almalı, gelişen çağa ayak uydurmalı, anlaşılır olmalı hatta renk seçimine bile özen göstermelisiniz.

Size olumlu bir imaj kazandıracak web tasarımının bazı püf noktalarından biri sitenizin hızıdır. Sitenizin yavaş olması müşteri kaybetmenize yol açabilir; bundan dolayı web tasarımı yaparken estetik güzelliğin yanında hıza da önem vermelisiniz. Ayrıca içeriğin sade ve anlaşılır olması birçok kullanıcının dikkatini çeker, sade tasarımla kendinizi müşterilerinize daha iyi anlatabilirsiniz.

Web tasarımı yaptırmanın bir diğer artısı da E-ticaret ile satış rakamlarınızın artmasıdır. E-ticaret sistemi aradaki uzaklık engelini kaldırarak firmanızı ve markanızı dünyanın öbür ucundaki insanlara bile gösterme şansını sunuyor. Bu nedenle gece gündüz sürekli para kazanarak satışlarınız artıyor.

Arama motorlarında birinci sayfada çıkmak da web tasarımını uzman ellere yaptırmanın yararlarından biridir. Böylece sektör rekabetine ortak olup daha fazla müşterinin sizi tanımasına fırsat vermiş olacaksınız. Kişinin veya kurumun tarzına ve amacına uygun bir web tasarımı arama motorlarına uyumlu bir şekilde hazırlanarak ziyaretçilerin istedikleri bilgiye kolay yoldan ulaşmalarını sağlar. Böylece web sitenize artı bir değer daha katmış olursunuz.

Web site tasarımında en önemli kural içerik ve tasarımın uyumlu olmasıdır. Günümüzde milyonlarca web sitesi olduğu için sizin web sitesi tasarımınız rakiplerinizden daha etkili ve doğru olmak zorundadır. Size özgün son derece profesyonelce hazırlanmış etkileyici bir web tasarımı için içerik ve tasarımın uyumu sizi hedeflediğiniz satış ve tanıtıma ulaşmanızı sağlar. Bu nedenle uyumsuz, doğru olmayan, eksik materyalleri bir kenara bırakarak görsel ve yazılım açısından sizi en güzel temsil edecek sistemi belirleyin.

Hayatımızın her alanında çok büyük kolaylıklar sağlayan web teknolojileri bu özelliği ile artık kendini kabul ettirmiş bulunmaktadır. Küçük bir arama ile internette hemen önümüze çıkan firmaların çok fazla olması müşteriler için çok fazla seçenek demek fakat o kadar çok rakip arasında en önde olma kaygısı en etkileyici web tasarımlarını yapmayı kaçınılmaz kılmıştır. Unutmayın! Sizi diğerlerinden ayıran önce farklılığınız sonra da farklı görünebilme başarınızdır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.