-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Antalya’daki Crystal Otelleri Uygun Fiyatlarla Gezinomi’de!

ads
ads
Antalya her sezon pek çok sayıda turist ağırlamaktadır. Oldukça konforlu otelleri ve sınırsız hizmetleri ile size güzel seçenekler sunmaktadır. Hem kendiniz hem de aileniz için güzel tatil planlamaları yapabilir ve kendiniz için en uygun fiyatlı olanları tercih edebilirsiniz. Seçim oldukça zor olacak ancak pek çok tercihin bulunduğu Antalya’da, sizin ihtiyacınızın ön planda olduğunu unutmayın. Dilerseniz denize yakın dilerseniz hava alanına yakın tercihlerde bulunabilirsiniz.

Crystal otelleri ile mükemmel hizmeti almanız mümkün. Tam anlamıyla size güzel sunumlar yapacak ve konforunuz için ne gerekiyor ise sağlayacak olan zincir otellerdir. Kalitesi Dünya çapında yayılmış olan ve her yıl yerli, yabancı çok sayıda turisti ağırlayan başarılı oteller topluluğudur. En çok otelinin Antalya’da bulunması da ne kadar çok tercih edilebileceğiniz gösteriyor.

Antalya, Kemer otelleri ile yılın en çok tercih edilen beldeleri arasında. Kemer hem denizinin kusursuz güzelliği hem de başarılı otel konseptleri ile sizin için güzel seçimler sunar. Crystal De Luxe Resort, Kemer’in en iyi 5 yıldız konforundaki otelleri arasındadır. 16.000 m2’lik alana konumlanmış olan otel, hava alanına 56 km, şehir merkezine 300 metre ve denize 75 metre yani yürüme mesafesindedir. Her şey dahil ve ultimate her şey dahil sistemi ile çalışan Crystal De Luxe Resort & SPA, yılın en iyi tatilini geçirecek ve spa hizmeti ile yenilenerek döneceksiniz.

Antalya, Belek otelleri arasında olan ve mükemmel yeşili ile Akdeniz’in kusursuz mavisinin birleştiği harika bir otel Crystal Tat Beach Golf Resort seçimlerinizi bekliyor. Tamamen spora yönelik yani golf için planlanmış mimari yapısı ile oldukça iddialı. Kendiniz ve sevdikleriniz için spora yönelik pek çok güzel detaydan yararlanabilir, erken rezervasyon seçenekleri ile en iyi tatilinizi yapabilirsiniz.


Erken rezervasyon seçenekleri, size uygun ödeme seçenekleri ve tüm detaylar için 444 77 44 telefon numarasından Gezinomi’ye ulaşabilir ve seçimleriniz için size yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz. Hem cebiniz rahat edecek hem de içiniz rahat bir tatil yapacaksınız. Erken rezervasyon seçeneklerinin ne kadar çok olduğunu unutmadan %40’a varan seçenekleri değerlendirmelisiniz.
makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.