-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Bonzai Kullananlar ( 5 )

ads
ads
Bonzai Kullananlar ( 5 )

Bonzai Kullanıcı Yorumları



26 Nisan 2013 00:18
Jamaika ve bonsaiden uzak durun.
9 10 defa kafasını yaşama tecrübem oldu..
Uzak durun içmeyin. .
Eger ictiyseniz ve bu yazıyı okuyorsaniz soğuk duş alın. Tripten cikarmaz ama faydalı olacaktır.
Bunlar ot değil. Tamamen zehir.
Illaki dolu icicem diyorsaniz 5 yaprak.
Ama yinede siz bilirsiniz benden size tavsiye..
Icmeyin..

27 Nisan 2013 01:33
ARKADAŞLAR BU MERETİ İÇEN HERKES BIRAKTIM VEYA BIRAKICAM DİYO GENELLEME YAPARSAK %80 İ BIRAKIYOR PEKİ BUNUN Bİ BAĞIMLILIĞI YOK BU BONZ VEYA JAME'YE BAŞLAYIPTA EROİNDEN KOKAİNDEN BİLE KURTULAN VARMIDIR HANİ BONZ VE JAME'NİN BAĞIMLILIĞI YOK İSTEDİĞİNİZ ZAMAN VEYA BAD TRİBİ YÜZÜNDEN İLLKİ SIKINTI ÇEKİP BIRAKICAK AMA EROİN'DEN KURTULMASI ZOR BONZ VE JAME GİBİ DİYİL VARMIDIR ÖYLE ADMİN VEYA OKUYUCU ARKADAŞLAR EROİN BIRAKMAK İÇİN SİZCE KULLANILABİLİRMİ KULLANDIĞIMDAN DİYİL SIRF MERAKIMI GİDERMEK İÇİN SORUYORUM.MEVZUYU UYANAN Bİ ARKADAŞIMIZ VEYA ADMİN AÇIKLAMA YAPABİLİRSENİZ SEVİNİRİZ.

29 Nisan 2013 10:49
Oncelikle herkeze merhaba bu meretin saglamligini bilmeden dogal oldugunu sanarak icitim.2 saat sonra kendime gldigimde bunun bonzai oldugunu ogrendim gorduklerimi ozetlemek istiyorum olum tribi die bisey yok gercekten oluyosunuz sansiniz varsa geri donuyorsunuz % 99 zehirin tribimi olur ben bir anda ictim dolu dolu 3 kapak ictim bilseydim hic icmezdim normal jigara sandim 10 dakika icinde kendimden gectim gecmeden cok saglam oldugunu anliyinca yanimdakilerede sakin almamaniz gerek diyerek uyardim ama benim icin olum baslamisti bu gun sunu diyebilirim irade ve guc konusunda iyi bir yapiya sahibim en tepesi budur diyebilirim bu isin be bendeki son sigara dahi icmiorum artik icki bitti 5 vakit namaz basladi cunku resmen sonucta gercek olucak en buyuk gercegi analiz ettim olucegimiz bir gun kesin var ve herkez birgun olucek.bu kacinilmaz en buyuk gercek olucez.ben bu ruya mi dersiniz asil gercekmi dersiniz bunlari yasadim ve hatirlar sekilde geri geldim ders aldim bakis acim ve hareketlerimi duzenledim iradeniz sizin elinizde ellerinizde evet dedigim gibi gucluydum iradem vardi da digebilir tibben Allah bagisladi da digebiliriz.ama gercek su olebilirdim olmedim sansliyim telafi icin geri gonderildim ve telafileri yapiyorum cunku oyle yada boyle bir gun olecegiz.olumsuz kimse yok.Hayattaki her hissin tek tek ayni saatler icinden tek bir guc tarafindan yonetildigini gordum be hissettim imkansiz dedigim noktada oluyorum sanirim dedim evet oluyorsun dediler omrumde yasadgim herseyi bastan sona kadar yargilanarak yasadim 32 yasindayim 32 yil boyunca yasadiklarimi tekrar bastan ele aldik bu trip falan degil akilli olun olum gercekse kalbun duruyosa gormediklerini goruyosun bu kadar net anlamak istemeyene trip olabilir bunlari gormezlikten gelmeyin.intahar etmek isteyen birini ele alin kopruden atti kendini dusene kadar intihar sanir dustukten sonra olu birinden dusme anindaki Korkunun bir hayal gibi ama oldukten sonrasi icin hayalini soramazsiniz.hepsini hatirliyorum ben olumu bogularakta yasiyordum farkli farkli ayni anlar bunlar trip degil.Olmek istemiyorsaniz yasamdaki dogal hayati bitene kadar beyninizin gorebildigi kadari ole yasayin.Cunku beyin digerlerini zor kabullenir gormediklerimiz ve hissetmedigimiz gercekler var onlar gercek.Ben bu gercekleri analiz ederek yasiorum sigara iciodum icmiorum saniysinde biraktim icki iciyordum saniyesinde biraktim bi bilseniz okadar kolay ki belki benimle ayni seyleri analiz edenler vardir.


4 Mayıs 2013 19:47
Eğer ölüm tribine girerseniz lütfen bunları YAPMAYIN: Kendinizi dinlemeyin,Kalp atışlarınıza konstantre OLMAYIN! Ölüm tribine giren kişinin çevresindekilerse asla o kişiyle UĞRAŞMAMALIDIR! Sakin olun ASLA AMA ASLA paniğe kapılmayın! Eğer yapabilecekseniz Müziğe veya bir filme KİTLENİN ve son olarak benim girdiğim 2 ölüm tribide şöyle oldu:Kahkaha gülme krizinden sonra (kafanın iyice yükseldiğinin belirtisi) 2 kapak daha atttım işte gülme krizinden sonra kesinlikle kapak almayın! alacaksanızda çok ince bir kapak olsun (bence almayın zaten kafanız iyi.
Birşeyler yemekde iyi geliyor deniyor, en azından su içmeyi deneyin.
VE SON OLARAK ÖLÜM TRİBİNE HERKES GİRMEZ AMA EĞER GİRERSENİZ BİR DAHA ASLA BU BOKU İÇMEYİN TRAVMA YARATIP PSİKOLOJİNİZİ BOZUYOR ÇÜNKÜ!


6 Mayıs 2013 02:29
Nereden başlasam... konuya cevap yazmadan önce sadece şunu demek istiyorum.. Şuan şu satırları yazarken ve devamını getirecekken bile kalbim ağrıyor, ağrıyor olmasa bile sızlıyor...

Bu olayın dibini gördüm desem... Kiminiz inanabilir, kiminiz inanmayabilir. Sonucu değiştirmez.. Belkide hayatta tek pişman olduğum şey... Kendime her konuda güvendiğim ve hayata karşı temkinli olduğum bir kişiliğim olmasına karşın nasıl böyle ahmakça bir şeye kalkıştığıma hala ve hala inanamıyorum...

İçtiğim zamanlar ' Ne olacak koy g** gitsin diyordum ' ama bir yandan da bu işte bir terslik var, ne daha önce içtiğim şeylere benziyor nede etkisi o şekilde oluyor (aptal gibi Bonzai'yi bildiğiniz esrar türevi bir şey sanıyordum - ne kadar aptalca değil mi? Öyle kafa hangi doğal bir şeyde olabilir... ki 1-2 arkadaşımda içme oğlum! o bildiğin şeyler gibi değil, KİMYASAL içerikli vs diye uyarmıştı...) Genelde hep arkadaş ortamı yüzünden içtim, Allah kahretsin ki.. Her fırsat bulduğumda beyler içmesek? veya azaltsak?? yada hiç olmadı normal bir şeyler içsek ??? diye çok ama çok denediğim oldu.. Sonuç ne mi oldu ? ----> HİÇ... Günlerce devam... devam ve devam,Senaryo şöyle olurdu hep, Ev benim öğrenci evim sabah akşam eve çökülür ev ev olmaktan çıkmıştır ve aylarca bu tekrarlanır, Okula gitmeyi bırak okuduğun BİLE hatırlanmaz, aldığın aylık harçlığın ayın ortalarına kadar bile dayanmaz, ve bu süreçlerde de tabiri caizse beyin eritmeye devam edilir(Her şeye rağmen benim bir lafım vardır, hepte söylemişimdir, halada söylerim..Yan etkileri veya kalbe karşı lanet olası etkileri olmasa, Şaka yapmıyorum 7/24 içer ve her tanıdığıma dostuma önerebileceğim Anlatılması güç sadece yaşayarak tecrübe edilebilecek, bad trip yerine good trip i yakaladığınız zaman 4-5 kişi ile inanılmaz dakikalar ve yukarıda da bir arkadaşın belirttiği gibi kendinizde veya etrafınızda televizyonda-basında, doğada ,kitaplarda-oyunlarda-filmlerde kısacası hayattaki birçok garip şeyi yakalıyorsunuz, farkına varıyorsunuz, şaşırıyor ve kendinizi enchant(bir nevi brain upgrade farkındalık ve hissetme kanallarını açıyorsunuz - Limitless filminde ki gibi) ediyorsunuz.) Bu kadar yazılanın aksine Bonzai için söyleyebileceğim tek iyi şey ki dediğim kriterler olsaydı geçerli olurdu bu dediklerim...Avrupa yakasından Anadolu yakasına TEM otoyolu üzerinden eve giderken kaç kez yarıştığımı az çok hatırlıyorum... Konuyla ne alaka derseniz, yarıştığım anların hiç birini direk olarak detayıyla hatırlamıyorum desem...Ne kdr iç açıçı değil mi... Hayal gibi bazı sahneler gözümün önüne geliyor o kadar... Hatırladığım çok az şey oluyor o anlara dair, ki öyle 2-3 araç makaslıyıp 110 120 ile sürüşten bahsetmiyorum...(Hiçbir böbürlenme-övünme amacı için yazmıyorum)Belki de en ufak hatamda şu satırları yazamıyor olacaktım...Ama dediğim gibi Sanki bir oyundaymışcasına veya dünyaya hükmediyormuşcasına zevk ve tecrübe yaşıyorsunuz.Ne yazık ki hayatınızda öyle bir an olmuyor daha sonrasında... Bunu anlatmamın sebebi ne kadar tehlikeli işlere kalkışmışım hepsine sonradan farkına vardım... Hadi tehlikesini geçtim, nerede o anlar sahneler, inanılmaz farklı anılar?..

yok..

6 Mayıs 2013 02:30
DEVAMI:

Neyse fazla uzatmayalım...

Totalde 1,5 - 2 yıl arası içmiş olabilirim. Bad tribi falan çoktan geçtim trip mirip kalmadı zaman içerisinde, gün geçtikçe içtikçe alışıyorsunuz .. hatta o tripleri veya o kafaları mı desem kontrol etmeye başlıyorsunuz... Sizlere cidden sanki tekrardan yaşıyormuşcasına yazıyorum. Bırakalı 1 yılı geçti, ne esrar nede lanet olası bonzai veya Jamaican vs (hepsini içtim- bide sarıp içsek neyse her daim BONG.. Kova bile değil...evde 3 farklı şekilli janjanlı bongum vardı...Sanki marifetmiş gibi......) Ama gene de yazının başında da dediğim gibi kalbim... Bana belki bir ömür o zamanları bir ceza olurmuşcasına hatırlatacak şekilde acıyor-sızlıyor.. Bu acıyı-sızıyı nasıl tarif etsem bilemiyorum, Psikolojiyi etkileyecek düzeyde... Ama günlük yaşamıma bir etkisi olacak düzeyde değil -fiziksel olarak-..(ki İçtiğim zamanlarda böyle birşey yoktu...????!!!!- bıraktıktan 2-3 ay sonra ortaya cıktı) Nedenine gelicek olursak ta inanın bilmiyorum..Ama bilmek çok istiyorum... Diceksiniz ki doktora git kardeş, çocuk gibi Korkuyorum desem? ... Bu korku beni kemirecek düzeyde ve gitmek mi yanlış gitmemek mi kendime cevabı veremiyorum. Gerçeklerden kaçıyorum belkide.. Ya doktor kalbimle alakalı bir şey derse diye.. Ya o çok sağlıklı mükemmel ve bir o kadarda kendime güvendiğim vücuduma ne olmuş ne hallere gelmiş onun gerçeğini duyarsam diye...

Bu anlattıklarımdan sonra BONZAİ'nin ne kadar kahrolası bir şey olduğunu söylememe gerek yok herhalde.. Sizlere içmeyin veya kullanmayın demek yerine şunu demeyi tercih ederim, Allah düşmanlarımın başına versin... Yeterince açık olmuştur umarım.


Hayatta herşeyi tatmak gerektiğini unutmayın, bazı şeyler HARİÇ...

Kendinizi sevin,
Sağlıkla yaşayın, hala imkanınız varken...


7 Mayıs 2013 13:26
ya bundan 1 ay önce bonz içtim ölüm tribi oldugunu blmyrdm.hayatımda ilk defa içtim.ve ölüm tribine grdm 10 snra hc bseym kalmadi.2gün snra nargile içtim ve 1ay gecmesine ragmen kotuyum.tripteyken herşeyi hatırlıyormus gıbı oldum yanımdan gecen herkez dıkkatımı cekıyordu dikkat cekiyor derken o anki psikolojıye goreydi tuhaf bse oluyordu ve 3hafta sonra trip falan olmuyo ama o günkü yanımda yanmdan gecenler tuhaf bi hisse kapılıyorum.acaba beyınde hasarmı var yoksa hayatımda ilkkez ictigim içinmi psikolojıkmen unutamyrm sabahları bsey yok sadece aksamları olyr onuda aksam ıcmıstım. ogunden snra cok degistim kalp testi falan yaptrdm bse cıkmadı.bu aralar sabahta olmaya basladı lutfen bilgisi olan cevap yazsın.cevap bklyrm


ogün yasadıgım yine oldu içtigim yasadıgımın aynısı yne oldu bana ne yapmalym cok zor durumdaym.arkadaslarm dyor takma bu bir tranva geecer dylar.ama bu psikolojk dglde gerckten bole bişey hayati bşe oluyosa :S


bunu sadece 1kere içtim bonzai ve olum tribi oldugunu blmeyerek içtim esrr sanıyrdm kotu oldum 1 ay snra aynısı oldu dejavu yasıyrm ltfen yardm edin.terliyrm sıcak basıyor yüzümm yanıyor

7 Mayıs 2013 14:39
ibrahim krds.tamam onu okudum tesekkur ederim.Ama bu dun aksam yıne olmaya basladı bana ogun içtigimnin aynısı oldu ogunku trip oldu.kalp atısım hızlandı.eve gittim elimi yüzümü yıkadım.yattım snra terlemeye basladım yüzüm yyanmaya basladı.ogunden snra bos sigarayı bıle bıraktım.hic bise kullanmıyorum.bu arlar ogun yasadklarım aklıma gelıyor kafamda ıster ıstemez kuruyorum.hiç bişey icmeden böle oldu :S


7 Mayıs 2013 15:04
Seni psikolojik olarak oldukça etkilemiş ama büyütülcek bir durum söz konusu değil, her şey senin elinde büyütmek veya yok etmek, dedim ya yukarıda beynin seni ele geçirmeden sen onu yönetmeye devam et, çünkü o anki yaşadığın anlık korku psikolojik bir hasar yapmış olabilir. Yaşadığın korku seni etkilemiş olmalıki normal zamanlarda da bunu hatırlayıp sanki o varmış gibi olabiliyorsun. Örneğin ( kalp atışında hızlanma, anlık kalp atışını hissetme, baş dönmesi anlık, vb şeyler. ) aslında fiziksel bir olgu olmadığını düşünüyorum. Sadece psikolojik olduğunu düşünüyorum hem sizde dediniz doktroa gittim bir şey çıkmadı diye buda onu kanıtlar durumda aslında ancak sen genede her türlü tedavini ol ama psikyatrik bir destek de al, O sandığın sanrılar, aslında gerçekte yok olmuyor sadece insan beyninin insanı yanıltması olmayan bir şey oluyormuş gibi vücuda fiziksel bir hastalık gibi gösterek haliyle olmayan bir şey belli bir zaman gerçekten olabiliyor.. geçiçi olarak. Korkularını yenmelisin, aklına geldikçe uzaklaşacaksın, birazda zamana ihtiyacın var ancak sen sürekli düşünürsen aklına kötü şeyler olacak diye getirirsen kendine gelmen uzun zaman alır.. Bir daha içme, onun bir parçası yani bir tuz tanesi kadar bile sigara içine koyup içsen etkisi iyiyse o bile yeterde artar bile azlığına aldanmayın etkisi tarif edilemez derecede çok yorumlarda da çok gördüm yok kova yapıyorum yok paket içiyorum gibi sözlerle, iyi bir şey yapabildiklerini sanıyorlar, adamlık yada erkeklik, insanlık. Bu tür maddelerden vaz geçebilmektir. içebilmek ise herkesin yapabileceği iştir. Fakat bırakmak mangal gibi yürek ve sağlam irade ile olur.

8 Mayıs 2013 21:04
arkadaşlar beni iyi dinleyin buraya yorum yazan iki üc yeni yetme 3 4 kere iki üc duman alıp kendini cok tecrubeli sanarak eskı ıcıcı her seyı en ıyı bılıyormus gibi ahkam kesıyorlar, cigara gibi içmesini bile kafana bak kafanı yasa diye. Daha yeni arkadaslarımızı kaybettik.16 sene kullanan kisiler herkestende içmesini iyi bilenleri sunu anlamanız lazım içmeyi bilmek veya bilmemek değil bu zehir herkesi öldürür buna ben şahitim kurtulanlara Allah bir şans daha vermiştir şükretmeleri lazım. İçmeyin içenden uzak durun siz içiyorsanız bile siz insanlardan uzak durun kimseye içirmeyin teklif etmeyin, adam öldürmekten farkı yok eroini herkes en beter bilir kötü ama yıllar sonra öldürür belkide süründürür. Bonzai denilen zıkkım bir anda can alıyor akıllı olun öldükten sonra pişmanlığınız hiç bir işe yaramaz, zaten bu intihardan başka bir şey değildir. İntiharda en büyük günahlar arasındadır size söylüyorum AKLINIZI BAŞINIZA ALIN


9 Mayıs 2013 02:03
Sadece meraktan denemek ıstedım su jameıcayı allahımm boyle bısı yok, lan abartsız allaha yalvarıyordum,hersey ıcın tovbe edıyordum, degısık degısık hayaller bıseyler gormeye basladım sankı bu dunyada degılde farklı bıryerde uzay boslugundayms gıbı,hortumu bılırsnz sankı onun ıcndeym bedenını cevrelems, yanmdakı arkadasmn adnı bılmıyorm, bıseyler konusuyorlar ama ne konustuklarını anlayamıyorum, o an cok farklı bı an, cenem tutuldu konusamaz hale geldım, bedenımdkı kalp atısı gıbı carpan uyusmalar, kalp atısımdkı hızlanma benı trıptn trıbe koydu, ya ben anlatamıyorum o anı yasayınca ne bok yedıgınızı anlarsnz ama sakın denemeyn bıkerelıgıne ıctım daha da allah korusun tovbe, ıctıgım dıger gune canım cektı olsada ıcsemmı dıye ıcımde hareketlenmeler oldu, dıslerm sızladı dıslerımı sıkıp duruyordum, cnm ıstıyordu ama ıcmedm lanet sey uzak durun bıkereden bısı olmaz demeyın cok sey olur emın olun...

9 Mayıs 2013 16:51
BU ANLATTIKLARIMI KAFANIZA KOYUN UNUTMAYIN BONZAİ KARABATAK BATMAN HER NE B... İSTEYEN İSTEDİĞİ ADI KOYUYOR AMA HEPSİ AYNI. DÜNYADAKİ EN GÜÇLÜ SİLAH OLDUGUNU DUSUNUYORUM ARTIK İNSANLAR KURSUNLA SİLAHLA ÖLDURMUYOR BİLİMLE OLDURUYORLAR BUNU KOTUYE KULLARAK KIMYA PROFOSORLERI BBU TUR SİLAHLARI URETEREK GENCLIGI AZALTARAK SAYISINI BITIRIYOR EN IYI NOKTADAN YAKALIYORLAR INSANI DEGISIK KAFA VEREN INSANLARI BAGLIYACAK TARZDA SILAHLAR AMA GECMISINIZA BIR BAKIN EN TEHLIKELI ERION OLARAK BILIRISNI DIMI AMA ARTIK DEGIL ERION SADECE NOSTAJLİ OLARAK KALDI COK TEHLIKELI ERION AMA 10 15 BELKI DAHA FAZLA SENEDE OLDURUR BELKIDE OLDURMEZ DOZUNU AYARLAMA SANSI VAR ERIONDE BONZAİDE O SANS YOK BIR PARCA BIR PARCA DİKKET EDİN ARKADSLAR BIR PARCA BİLE OLDURUR O KADAR GUCLU SILAH O KADAR OLDURUCU MADDE Kİ BIR PARCA OLUMUNUZE NEDEN OLUR GECEN SENE TANIDIGIM BIR KISI SADECE 2 DUMANDAN YASAMINI YITIRMIS TI BU MADE INSANLARA MASUM OLARAK GOSTERILIYOR OT ESRAR GIBI OYLE DEGIL ILLK CIKTIGI ZAMANLARDA BİNLERCE KIMYASAL VARDI SIMDI HERKES YAPABILIYOR NANE KEKIK USTUNE TAHMIN EDEMİYECEGİNİZ KIMYASALLARI SIKARAK VE SIZDE ICIYORSUNUZ BI INSAN BU KADAR SALAK OLABILIR MI NEYINE BAGLANIYORSUNUZ NEYINI ICIYORSUNUZ MUTLUMU EDIYOR, NE YAPIYOR ESRAR EN AZINDAN M UTLU EDER KONSUTURUR BUNU ICINDE NE OLUYORSUNUZ O YASADIGINIZ KAFAMI LAN. SİZİN KAFANIZA.... YASADIGINIUZ O DURUM OLUMDEN ONCEKİ HALDİR BİR BAKIMA ZEHİRLENME BEYİN ZEHİRLENMESİ BEYNİNİZİN TÜM HUCLERİNİN FELC OLMASI İSLEMİNİ YİTİRMESİ VE BİR BASKA ANLAMDA ZEHİRLENME İNSANIN OLME ANININ GÖRÜNTÜSÜDÜR LAN O BÖCEK İLACI BÖCEKLER GİBİ ÖLUYORSUNUZ HABERİNİZ YOK YAZIK SİZE YAZIK İNSANLIGINIZA YAZIK ARKDASLARINIZA YAZIK AİLENİZE YAZIK YAZIK YAZIK AKLINIZI BASINIZA ALIN LAN KAYBEDİLİRSİNİZ KENDİNİZİ... ORTAM MUSAİT DEGIL DAHA AGIR KONUSMAK ISTERDİM... HADİ KAYBOLUN


10 Mayıs 2013 09:34
Selam dün kazara bilmeden bir duman aldım.Allah bir daha almayı nasip etmesin ölüm tribi falan değil cidden öldüm 5 dakka orda kaldım ve döndüm tövbe tövbe milyon kere tövbe adını anmakmı unutun Admin sendende Allah razı olsun bire bir anlattıkların doğru sakın sakın arkadaşlar ailenize size çevrenize yazık kesinlikle denemeyin deneyenleri anlatanları dinlemeyin ben bundan beter bişi görmedim Allah'ın sevgili kuluymuşum ki atlattım yani kısacası bidahamı TÖVBEEEEE


10 Mayıs 2013 14:57
Arkadaşlar içemeyin hele eğer psychdelic(yani çok üst düzey kafa kimyasal kafası= zaman durmuş gibi,farkındalık artması,film şeridi gibi görme hissi vb) kimyasala alışkın değil ALLAH KORUSUN O KORKU ADAMA kalp krizi bile geçirtir ASLA AMA ASLA İÇMEYİN ama bad tribe girerseniz en önemli şey SAKİN kalmak!

13 Mayıs 2013 05:23
yazının hepsini, yorumların da çoğunu okudum ve inanın en ufak bir abartı yok. Bana normalin 4 katını koymuşlar bir kapağa. İlk önce uzun bir ölüm tribiyle onlarca kez öldüm. Sonra tarifi çok çok zor ve farklı işkenceler gördüm. Evrendeki her şey yok olmuştu bir tek benim kalmıştım ve mümkün olan en büyük ızdırabı(artık o her neyse) sonsuza kadar ÇARESİZCE çekiyordum. Sonra ondan daha da beter işkenceler, anlatması baya karmaşık (hatta imkansız) ama anladığım şeyler. Diri diri yaksalar böyle acı çekmezdim heralde. Sonunda da delirme tribine girdim. Uyuyup uyandığımda etkisi azalsa da hala delircek gibiydim, 2gün sonra kafam hala zonkluyordu. Ölmemiş olduğuma inanamamıştım, sevinçten ağlayacaktım nerdeyse. çok şükrediyorum bir daha düşman başına. Öldürebilir, psikolojinizi altüst eder ve bir sürü başka zararlar verir. Sakın denemeyin.


13 Mayıs 2013 18:58
Ne kadar ölüm tribi desenizde öyle birşey yok
Sadece halislasyonlar görürsünüz okadar
Bağımlılığıda yok istersen 1 ay son at ister 2 ay
Bu senin bünyene bağlı


13 Mayıs 2013 19:06
Arkadaşlar merhabalar anlatıcaklarım kimine saçma gelir ama kullananlar bilir en başta çevrendeki 2-3 müptezel içer bunu sonra aralarında anlatırlar halüsilasyonlar tripler falan filan ballandıra ballandıra anlatılır bu velet düzgünce okursanız vazgeciceksiniz bence içmekten denemeyenler için ilk kapakta kafana direk zınk eder tüm vücudun o an uyuşur karıncalanır ve durmazsın başın döner kalp atışın çok değişir panik atak felan alakasız bu uyuşturucu kimyasal kalbin acaip atar kalbinin o hızla atmasından dolayı ölüm tribine girersin ben ölüyomuyum bi yandanda ağzın kurur dilin damağına yapışır sonra baş dönmesi karıncalanma felan dolayısıyla mideniz bulanır ve kusarsınız 1 kere kusarsanız onun kafasının sürdüğü süre kadar kusarsınız o yüzden kafaya koyduysanız içmeyi 2-3 saat öndesinden yemek yiyin ve mutlaka bilen birisiyle için bu zıkkımı sen kusarsın kötü olursun tövbeler edersin allah çarpsın içmicem felan ama kafası düşmeye yakın hatırlarsın onları arkadaşların seni anlatır sende düşünürsün ben neler yaşadım içmicem dersin arkadaslarına bu sefer kusmazsın rahat ol az koycaz gel felan zaten 1 kere deneyen kişi artık o ortamdadır tek uzaklaşmak o arkadaşlarını silmektir bende az zamandır içiyorum adamın dediği gibi vücut istemez ama sürekli aklındadır ilk içmede bile sürekli içmek istersin tamamen piskolojik herşey umarım faydalı olmuşumdur


13 Mayıs 2013 22:36
Arkadaşlar ben 2. Kez kullandigimda bu ölüm tribine yakalandim tek kelimeyle dehşet bi durum aklınızı oynatiyorsunuz sürekli ölümü yaşayıp uzuluyorsunuz beni arkadaşım tokatlayarak uyandırdı belkide hayatımı kurtardı sakın denemeyin demiyorum intihar etmek isteyenler denesin


16 Mayıs 2013 00:38
Mahallede bunu kullanan bir tanidigim dun ölü bulundu. Votka redbull ve bonzai icmis sabah cigerleri patlamis kan kusmus oyle kusmuski odanin ortasi kan golu olmus . Mutluluk uyusturucu yada uyarici maddelerde bulunmaz beyninizi kullanmaktadir. Birakmak gercektem kolaydir , kendinize bir zaman verin ve o zamana kesinlikle uyun , birakabilceginize inanin, birakirsaniz hayatinizin ne kadar olumlu olacagini dusunun. Kullanan herkese Allah yardimci olsun


16 Mayıs 2013 23:51
ben bu gün arkadaşımın elinde gördüm esrar dedi ve oylekikle denedim ölüm tribine girdim gerçekten cehennem nedir görmüş gibiyim hiç bir kelime bunun acısını dile getirmeye yetmez aradan 7 saat geçti şimdi daha sakinim o an tövbe ettim ve tekrar asla bulaşmam esrar dahi ama korkum şu fiziksel yada piskokolik zararı daha sonradan ille kendini gösterir mi sivilce olayı olsun panik atak olsun sürekli devam eder mi yada hiç bunları yaşamayabilir miyim

19 Mayıs 2013 16:44
Uzan zamandır bonzai kullanıyorum,yüzlerce farklı etkilerini yaşadım,kimisi çok güzel kimisi berbat ötesi,ama şurası kesin çok ama çok zararlı herkesten rica ediyorum bu illetten uzak durun hayatınıza sokmayın hayatınıza sokarsanız çıkarmanız çok zor,yaşadıklarımı yazsam roman olur farklı dünyalara gidiyorsunuz ama en az 7-8 defa ölecegimi net hissettim kendı kendımı sakinleştirerek kurtuldum,birazdan geçeçek sakin ol..sihirli kelimem hep buydu ve hep benı kurtardı..bu illetin kafası dünyada hiçbişeyde olamaz..sakın kullanmayın


20 Mayıs 2013 01:19
hiç kullanmadım . sigara dahi kullanmıyorum. ama sanaldan arkadasım kullanıyor ve bu yorumları okuduktan sonra onun adına çok üzülmeye başladım. hatta bazı yorumlarda gözlerim bile doldu. arkadasım daha 17 yasında ve 1 senedir kullanıyor. nasıl vazgecebilir ? aynı sehirlerde de değiliz yardım edin lütfen..

                                                  Kullanıcılardan Gelen Yorumlar












ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.