-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Bonzai Kullananlar ( 9 )

ads
ads

Bonzai Kulananların yorumları


Bonzai Kullananlar ( 9 )
25 Aralık 2013 14:20
İnsanı insanlıktan alan tek madde
İzmirin en hızlı semtlerişnden birinde yaşıyorum Bayraklı Cengizhan jamaika bonzai ve diğer tüm uyuşturucuları kullandım ama jamaika ve bonzai harbiden insanlıktan çıkartıyor insanı yani tek kelime ile delikanlı adamı bozan tek madde kullanmayın içmeyin aklınız varsa içerseniz ya ölürsünüz yada vücüdunuzda daha farklı zararlasr görürsünüz .

30 Aralık 2013 10:52
Arkadaşlar Merhaba,

Önce ibrahim fırata teşekkürler.
Ben istanbuldan yazıyorum. Dümyanın neresinde olur ise olsun ve her kim kullanıyor ise kullansın inşallah normal iken bırakmak ona nasip olsun. Yaşamam benim için mucize.
Hayatımda 4-5 kere esrar içtim ve 1,5 ay önce ise arkadaş ortamında bonzai kullandım. Esrar gibi zannederek 2 kere çok sağlam içime çektim. ve sonrası halen kalp sızısı.....

Çektikten sonra aptalca bir gülümseme anı ve sonra yanımda ki insanın bacağına elimi atıp ben çok kötüyüm demem ile başlıyor.

Birden duvarlar üzerime gelmeye, etraf dönmeye ve pişmanlığın daniskasını düşünüyorum. Ellerim ve ayaklarım tirtir titriyor deprem olur gibi, ayaklarımın üşüdüğünü hissediyor ve yanımda sürekli içen 5 kişi bana bakıyordu.
ve birden etraf karardı adece kalp atışlarımı duymaya başladım. kalp atışlarımı tık tık tık duyuyor ve kalp krizi geçirdiğii düşünüyordum ( erkadaşları başıma toplanmışlar ve sadece birisinini ambulans dediğini hatırlıyorum. tabi korkudan arayamamışlar.
kalbim son atışlarını yerine getiriyordu ve az sonra öbür dünya ya gidecek o çok merak ettiğim yeri görecektim. Son saniyelerim de Allahaıma dualar ediyor anneme babama sevgilerimi not bırakıyordum. Bana bardak ile su içirmeye çalışıyorlardı ve son saniylerimdi ölüyorum ben diyordum sesli şekilde ve annamein ellerinden öptüğümü iletiyordum.

Ve en çok merat ettiğim an burası. kalbim duruyordu ve nefesim kesilmek üzereydi, arkadaşların sesi duydum su dök su dedi birisi ve bir damacana suyu üzerime boşalttılar, uyandım ( Eğer uyanmasam gerçekten ölecekmiydim ??? ) ve allah beni yaşamam için geri gönderdi zannettim. sonra şokdan çıkamadım öldüm mü gerçek mi yaşadım mı soruları çıldırtacak idi ve camdan atlamayı düşündüm ve yavaş yavaş olayları çözmeye başladım.

1,5 ay önce içtikten sonra ki gün yine buradan bonzai yi araştırdım ve şimdi sizlere yazabiliyorum. Bugün hala kalbim ağrıyor ve beynim uyuşuk gibi, hep öleceğimi düşünüorum. Tek temennim bir gün normalleşeceğim, psikolojimin düzeleceğiz.

Bu anlattıklarımdan sonra içmeyin çok kötü öldürür demeyeceğim herşey zaten açık ve net.


6 Ocak 2014 18:56
Arkadaşlar ben bu jamaicayı kullanmadım ama 1 sefer ot diye alıp içtiğimiz şey buydu heralde yada içine karıştırmışlardı bilmiyorum çokta anlamam ama daha önce ot içtiğimde yaşamadığım bişi yaşadım ve burda okudukçada bunun ot olmadığını anladım.arkdaşlarla evde kova yaptık 3 kız ve ben.kızlar pek içmedim yarım yarım 1-2 kez çektiler.bende ot diye öküz gibi asıldım 2-3 duman.ilk bikaç dakka iyi bişey yok ama 10 dakka sonra kalp atışlarım değişmeye başladı deli gibi kalbim vuruyo resmen göğsümden çıktı çıkıcak elim kolum kesildü gücüm kalmadı azım kurudu haraket edemiyorum ve kalp krizi geçirdğimi sanıyorum ha şimdi oldu ha olcak ölücem diye korku içinde kaldım ve kanet olası geçmekte bilmiyo her ne kdr aklımı başka yerlere yöneltmeye çalıssam brzdab biticek diye düşünsemde uzunca bi süre o kalp atışları ve ölüm korkusuyla yaşadım yattığım yerden kalkamadım ve gece bitmek bilmedi.trip mrip bilmem ama o kalp atışları hiç normal bişi değildi o gün kriz fln geçirmediysem şansımadır bidaha ne ot ne başka bişi içerim aman diim denemeyin bile.

7 Ocak 2014 23:39
Sadece deneme amacli 1 kere kullandim bi anlik cahillik sonucu yani cok kotu bisey yaklasik aradan 1 ay gecmesine ragmen etkileri gecmiyor yukaridaki arkadaslarin dedigi gibi bosluktaymis gibi yasiyorum bazen ne yaptigimi idrak edemiyorum cevremdeki insanlari zor taniyorum zihnim gecmisimi hatirlamama enfel oluyor cevremde simdiki zamanda yasadiklarimi cok cabuk unutuyorum keske denemeseydim aptallik bu lanet bisey yardimci olun lutfen bu kalici etkiyle yasamak istemiyorum kimse istemez cok kotu cook biran once kurtulmak istiyotum ibrahimfirat kardes yardimlarini bekliyorum

10 Ocak 2014 01:15
Adım büşra istanbul silivride oturuyorum bu akşam bi arkadaşım bana dedi esrar yerine başka bişey içelim tamam dedim bonzai die birşey getirdi hayatımda ilk defa duydum içtik ben 2 kere çektim zaten iyi olmaya başladım 5 6 dk esrar kafası yaşadım sonradan baktım işler gerçekden kötüye gidiyor kalbim hızlanmaya başladı korkmaya başladım sadece oturuyordum arkadaşıma hiç birşey söylemedim geçer dedim geçmedi ölücem dedim en sonunda kalktım gezindim evin içinde tekrar oturdum gezindiğimi unuttum tekrar kalktım gezdim elimi yüzmü yıkadım suratıma baktım bembeyaz olmuştum ama içimdeki korku git gide artıryordu dışarı çıkmak istedim bu sefer üşüdüm üşüdükçe kalp atışlarım daha çok hızlandı elimi kalbime koydum dedim ben kesin ölücem ayaklarım bianda kesildi tutmadı oturdum kaldırma bi yandan kalp bi yandan ayaklar diğer yandan halüsilasyon görmeye başladım yapmak istediğim tekşey o trip den kurtulmakdı ölmek istemedim ama ölüceğimi çok iyi biliyordum bi arkadaşımı aradım o gelip aldı beni ayılttı. Siz siz olun içmeyin arkadaşlar ben hayatımda 1 kere içtim bi daha asla içmem hala kalbimin ağrısını hissedebiliyorum.

10 Ocak 2014 23:31
arkdşlar fazla söze gerek yok ben çok fazla yuklendim 2 buçuk aydır hiç bir sey kullanmıyorum hergun yoğurt ayran faydası oluyo 1 ay önce çok kötuydum şimdi öyle deyilim ama hala çıkmadım bu işin içinden olmayan kafalar yasıyorum hala pisikolojikmidir nasıl çıkarım bu işin içinden biri bana gözunu sevim yarıdm etsin sonunda deliricem hergun bakıcam buraya biri bunu yanıtlasın lutfen


14 Ocak 2014 23:56
Ölüm tribi ve sonrası(hayatta kalabilenler için)
-Sürekli pot kırmak ya da kırma isteği
-Saçmalama korkusu
-Hayata ve ölüme dair fikirlerde belirgin bir değişme
-Kendine özenin azalması
-Kendini ikna etmede güçlük
-Olumsuzluklara tepki göstermeyi gereksiz görme,,,,,,,ööööffff ...Anlat anlat bitmez bu pisliğin faydaları


31 Ocak 2014 03:17
ben Jamaika gold kulandım baya bı sure ölcemı duusnmek delirdimi anlamak tobe bide sakın denemmeyın arkadaşlar bok yolu bu

15 Şubat 2014 16:09
öncelikle selamun aleyküm ÖLÜM TRİBİNDEN ÇIKMA < Kusunca bütün pislik çıkıyor onun haricindeki bütün pislikler çıkmaya çalışıyor kusmak kurtarır aklınıza gelirse ve ölüm tiribindeyseniz kusun ve yüzünüzü suyla yarım saat yıkayın belki o süre size 1 2 saat gibi gelir ama ordan ayrılmayın ve öylece bitmesini bekleyin ama o bitmiyor o orda bekliyor dediğiniz zaman onu yoketmenin tek yolu vardır oda soğuk bir su içmektir buz gibi bir su içmektir üşümek biraz etkiyi azaltıcaktır ben dünyanın arkasındaki perdenin içindeki küçük 3 genleri gören her kovaya asıldığımda uzaya giden ve orada gerçek anlamda araştırma bile yapabilen birisiyim bu tıpkı bir kapı gibidir bilmediğiniz şeylerin hepsini size öğretir insanların ne düşündüğünü onların bakışlarından anlıyabilirsiniz eğer Bonzai içmiyorsanız içmeyin ama içyorsanız size tavsiyem siz onu esir alın o sizi değil o sizin beyninizi esir alırsa misal diyelim ben ilk başladığımda o beni esir almıştı ve evde kulanmıştım ev doluydu ve balkonda sadece siğaranın ucuna koyduğum 1 parçası beni öyle bir hale sokmuştuki bilğisayar başında tir tir titriyordum ne oluyor diye anlamaya çalışırken birden sesler kulağımda tükenmek bilmedi okadar çok yoğunlaşıyorduki beynim patlıcakmış gibi oluyordu ve o an öylece uykuya dalma çabasına girdim fakar uyuyamazsın dedi ben tuvalete gidersem yüzümğ yıkarım dedim ve su içtim kustum su içtim kustum su içtim kustum belki 15 dakika öyle geçti ve 2 şık geliyor ya bayılmak yada kalbinin durucağını sanmak senn kendine gel şıkı oluşturuyorsun düşünceni esir alan birşey bazen okadar halüsülasyon görürsünki kendi bedenini tanıyan içerdeki hücreleri bile inceleyen okadar dostum varki ben şuanda uzay triplerini yaşıyorum size tavsiyem paranız yoksa varsa bile içmeyin sadece özentilikten başka birşey değildir bende askere başlamadan önce içtim askerde daah çoktu ve şimdi siğara gibi günde 4 5 fişek içiyorum bırakamıyormuyum diye sorarsanız onun için yorum yapmam bu tamamen benim isteğime bağlı sizin gibi yani içerim içmem kimene gibi yani onun haricinde en kötü anınız beyninizi esir aldığı andır o an ne yaptığınızı bilmiyor çaresizce bekliyorsunuz o an gerçekten kendinize gelmeniz gerekir yoksa karanlığa sürüklenirken üzerinize toprak atıklarında bu artık çok geçtir o sizin beyninizi esir almıştır senelerce esrar iç herşeyi çözersin ama bonzu içip onun saana verdiği triplere dayanamıyorsan içme içiyorsanda azar azar iç olmadı bırak onu içme sivilce çıkmıyor unutkanlık yaşamak istemiyorsanız bol bol meyve ve sebzede yiyin yani kendinize iyi bakın ve kendinizi daima mutlu hisedin BY SİYAH . .


16 Şubat 2014 05:16
beyler gecen hayatımda ılk defa exstacy attım meraktan oglen 4 te hıcbıse anlamadım arkadasa dedımkı bu verdıyınden bıse anlamadım oda bı uclu sarayım kafan guzel olsun ıstıyosan dedı adı bonzaı mıs aksam evde yaktım 4 fırt ve derın cektım abı etkısı 5 dakıkada geldı olum trıbı deyılde ama harbıden cehennemı gordum ve tovbeettım beynımden sılmeye baska seyler dusunmeye zorladım dusa gırdım ayaga kallkamadım dakıkalarca kustum rahatlamaya calıstım sarhos olup kafayı yastıga koyma gıbı bıse degıl bu belkı hapla bonzainın bırlesımı agır geldı ama aga ılktı ve son tıryakılerının allah yardımcısı olsun ama ıcmeyenlerde bulasmasın bence saygılar


19 Şubat 2014 00:55
2ay once arkadaslarimla bu lanet seyi icmeye karar verdik o gun ozel bi gundu ve altimizda arabamiz vardi ildisina arkadaslarin evine gitmistik alkolumuz sigaramiz esrarimiz herseyimiz vardi sigara esrar alkol herseyi.ictikten sonra kafalar guzel tabi arkadasim bonzaiyi icelim dedi herkezib ilk denemesi AMA ondan once esrar seker alkolu defalarca kullandik herneyse sigara icerisindeki tutunu bosalttik nasil olsa kafa yapmaz diye bonziyi icine bosalttik ve sigara izmaritiyle icmemize ragmen 6kisiydik ve arkadasim 5sn sonra bana girdi dedi biz dalga gecmeye basladik sukadarcik seyden nolcak diye o an banada geldi ve o saniyelerden sonra film koptu ayaklarinozdan bisey cikiyo kalp atislariniz hizlaniyo ve butun arkadaslarin ayri tiripte biri ayakta sallaniyo biri koltukta namaz kiliyomus gibi yapiyo biri gulmekten olecek digeri evden kacmak istiyo okadar kotu biseyki tam gecti diyosunuz tekrar basliyo o gece hepimizde yalvardik Allaha kafasi gitsin diye 2saat kafa yasadik ve bidaha para verseler icmem asiri derecede unutkanlik var suan arabayla gittigim yolu tekrar hatirlamiyorum mesela ICMEYIN arkadaslar


1 Nisan 2014 10:23
arkadaşlar ben burdaki tüm yorumları okudum daha önce ve heves uğruna kullandm dün. amacım okuyup dahada heves yapanlara anlatmak istedm sadece. ilk defa kullandım ve bu on oldu ismini bile duymak itemiyorum acıkcası bu yorumu yapıp daha siteye bile girmicem. tek istediğim lütfen kaptırmayın kendnizi. ölmün eşiğin m döndüm desem, ölümle hayat arasındaki köprüde kafayı yiyip halay mı çektim desem, yada kalbimi söküp bitmesini mi istedm desem bilemiyorum. o an sayısızca düşncelere kapılıyosun ölmek itiyosun artık kurtulmak için. allahtan yanımda tecrübeli insanlar vardı da iki büklüm oldugumu görünce beni salladılar. yoksa kesin ölüyordm kalbim kaldramıyodu. ben sadece ne kadar kötü bişey oldunu anltmak istesemde ne kdar kötü oldugunu sözlerimlr anlatamam inanın ki. sadece heve yapıp denemeyin. çoook zararlı çıkarsınız ve panik atak basladı suan bende artık gerisini iz anlayın

5 Nisan 2014 10:59
Merak etmeyin ben merak ettim ve içtim Yemin ediyorum kanlı düşmanım olsa basına gelmesini istemem LÜTFEN uzak durun bu bonzai ve jamaicadan...... sonradan ben ne bok yedim dememek için...


19 Nisan 2014 00:36
19.04.2014:-SaaT 00 : 29 Vee GüzeL Bir Akşamm Adım Emre 21 Yasımdayım Ve Şimdi Bile Kafam GüzeLL ama Size Şunu Diyebilirimkii Bırakın Bırakın Çünkü bu adamı diri diri gömuyor hayalmi göriyorsun Belli DegiLL Gercekmi bilmiyorsun evdesin ama arabamı carpıcak onuda bilmiyorsun kafan testre tutmus kafanı kesiyorlar sanki Anlıcagınız Ölmek istiyenLer Anca Bunu içerLer Ben Gibi Bırakın !!!


13 Mayıs 2014 17:20
Arkadaşlar ben henüz 18 yaşındaydım. Yukarda anlatılanların hepsi doğru bizzat yaşadım. vayy anasını demekki tek bende olmuyormuş gibi söylendim kendime. Jameica yı ilk içişimde patronumla içmiştim. Jameica Vip Paket getirmişti istanbuldan. Ben hayatımda hiç jameica içmemiştim. Belkide ölüm tribini max. seviyede yaşayanlar arasındayım. Anlatılanlara göre kimse intihara teşebbüs etmemiş. Ramazan ayından yeni çıkmıştık. Patronum az öncede söylediğim gibi orjinal paket getirmişti. Gece karanlığında bir inşatta oturmuştuk. Bu b*ku karanlıkta içinde tribe girme olasılığı daha çok artıyor. Neyse tüm malı bir çarşafa doladıktan sonra ateşledi. Normalde çok az konulur adam malın hepsini çarşafa basmıştı. Tütünden çok jameica vardı. adam yarım duman aldı . "aynenn morukk" gibisinden konuşmaya başladı. Bende dedim dibine kadar kökliyeyim birde burnumdan vereym kafasını yaşıyayım. sıra bana geldi abii. Buna bi asıldımmm 5 sn diyorumm başka bişey demiyorumm. gözümden pıt bi damla. ardından Zıngggggggg diye bir ses. ve akabinde, zııııııııııııııııııı diye çoağılyor. aniden sanki bir suya düşmüşüm gibi oldum. her yerim kasıldı. " ebebebebebe" diye konuşmaya çalışıyordum. felç geçirmiş gibiydim. Ve sürekli yutkunmaya başlamıştım nefes alamıyordum. patronum bana 1 kere " tamam sakin ol kardeşim" dedi. Bana sanki 100 kere tekrarlıyormuş gibi gözüküyordu. dedim ben rüyadayım arkadaşş böyle bişey olamazz. allahımmm diye bağırmaya başladım. Tokat atıyordu bana sürekli. bende sanki düşmanmış gibi ondan kaçmaya başladım. Ve herşey slowmotion (ağır çekim) tarzındaydı. Dedimm kendimi öldüreyimde kurtarayım bu rüyadan. Koşarak kaçıyorum önümde bi tane kamyon as950 rahat altına girerim. Herşeyi kafamda kurmuşum. " Kafamı kamyonun kasasına vuracam ve uyanacam diye" allahım şahittirr tam kafamıı vuruyordumm allah korudu beni ayağım kaydı ve yere düştüm. Eve gidincede annemin üzüntüsünü hatırlamak istemiyorum. Ve ondan sonrada yatarken sankii bi yerden aşağı düşüyormuşum gibi. Kalbimde ritim bozuklukları. Göğsümde ağrılar. Piskolojik bozukluklar. Ve en önemliside Panik atak. Hayatınızı korkarak yaşıyorsunuz. Sanki öleckmişm hissi veriyor. Sigarada bu rahatsızlığı tetiklemeye başladı. sigarayı bırakamıyorum ve bu döngü sürekli devam ediyor. hayatımı korkarak yaşıyorumm. akşamları rahat uyuyamıyorum. esnemem hep yarım kalıyor ve ardından çokk sinirm bozuluyor...... anlatmakla bitmez. hayatım tam anlamıyla zehir oldu. O günden sonra da içmeye devam ediyordum. Ne zamanki boş kafayla sanki kafam güzelmiş gibi hissetmeye başladım o zaman bıraktım. Yemin ediyorum gerçek hayatı özledim. Yaşamımı sanki ruhumun bedenimden ayrıymış hissyle geçiriyorum.

                                                  Kullanıcılardan Gelen Yorumlar












Bonzai hakkında tüm detaylar ve kesinlikle izlenilmesi gereken video


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.