-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Burçların Etkileri

ads
ads
         Burçların ayın ve güneşin konumlarına göre insan üzerinde yapmış oldukları etkileri göstermektedir. Ulaşılmış olan veriler ışığında insanın doğum günü ile birleştirilerek özelikler ortaya çıkartılmaktadır. Ortaya çıkartılan verilere göre burçlar insanların karakteristik özeliklerini belirlemektedir. Belirlenen özelikler ise yaşam tarzına yansımaktadır. 2014 burç yorumları şeklinde yıllık ve günlük olarak yorumlanması mümkündür. Zaman dilimleri halinde değişkenlik gösteren burç özelikleri yükselen burçların etkisi altına girmektedir. Yakından tanınmış olan burç yorumcularının yapmış oldukları yazı dizileri yakından takip edilmekte ve hatta günlük olarak burç özelileri takip edilmektedir. Yapılması planlanan birçok iş ve çalışma burçlara bağlı olarak yön verilmektedir. Diğer taraftan birçok kişi burçların aşk özelikleri bakarak, kurmayı düşündükleri ilişkilerin yönünü belirlemektedir. Her ne kadar olur ise inanan veya inanamayan herkes, burçları gördüğünde en azından kendi burcuna bir göz atmaktadır. makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.