-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Google panda 4.0

ads
ads
Google panda 4.0

Google panda 4.0 güncellemesi başladı


Google panda 4.0 güncellemesi gece itibariyle başlamış bulunuyor. Google Web spam ekibi mühendislerinden "Matt Cutts" Panda 4.0 güncellemesinin başladığını Twitter üzerinden açıklamasını yaptı.

Panda Güncellemesi nedir?

İlk güncelleme 2012 yılında çıkmıştı. Kullanıcılara yönelik içerik üretmeyen, düzensiz veya aşırı backlink ağı kuran, kalitesiz siteler, Yazılan içeriğin içinde bol bol tekrarı olan sözcükler, çok az görsel ve fazla metin bulunduran vb. sitelerle mücadele etmek amaçlı uygulanan güncellemeye verilen genel isimdir.

Google panda 4.0 güncellemesi kendini yavaş yavaş hissettirmeye başladı. Bir çok sitelerde dalgalanma ve sıralamalarda gerileme gibi durumları da beraberinde getirdi. Siteler hakettiği yerelere geleceğine eminiz. Seo kurallarına uygun olarak içerikleriniz ve emek verdiğiniz siteniz varsa endişelenmenize gerek yok.

Güncellemeden en az etkilenmek için,


* Sitenizde ziyaretçilerinizi uzun süreli tutacak içerikler ve faydalı bilgiler ekleyin
* Backlink alımlarınızda tek bağlantı yerine alt sayfalardan da backlink almaya özen gösteriniz. Örn: ibrahimfirat.net - ibrahimfirat.net/seo ibrahimfirat.net/sinema gibi.
* Kaliteli sitelerden link alınız.
* Tanıtım yazılarınızda tavsiye edebileceğimiz link çıkışı 1 tane olsun.
* Sayfalarınızın açılma hızının yavaş olmamasına dikkat ediniz.
* Kaliteli sitelre link çıkışı yapın dofllow olarak.
* Sosyal ağlarda yazılarınızı paylaşın.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Panda 4 çıkması artık özgün içerik yayınlayanları yukarı çıkaracaktır umarım büyük haber siteleri bile spam yaparken özgün yazı yazarların işi kolaylaşır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet panda 4 güzel bir şekilde özgün içerik girenlere etkisini göstermeye başladı. herkes hakettiğini alacak

      Sil
  2. makale için tşk ederiz

    YanıtlaSil
  3. Bundan 2 ay önce sitelerin güvenli bağlantıya (SSL) geçmesi gerektiği matt amca tarafından söyleniyordu. Panda 4 geldikten sonra bu iş biraz daha öne çıktı sanırım. Muhtemelen google SSL kullanan siteleri öne çıkartacak gibi görünüyor. Panda 4 ün getirdiği yeniliklerden birisi belkide budur denemek lazım.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.