-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Top Gun

ads
ads

Top Gun Filmi


Vizyon Tarihi ......(1 saat 49dk)
Yönetmen: Tony Scott
Oyuncular: Tom Cruise, Tom Skerritt, Kelly McGillis
Tür Aksiyon , Dram , Romantik
Ülke ABD

Top Gun Filminin özeti:


bir itibar ödülüdür top gun. Bunu elde kılmak için bu alanda savaş veren âlem dinamit içindedir. Pete Mitchell, koca düzeyde eğitim karşılaşmak şartıyla Miramar armada muhit Üssü’nde bulunmaktadır ve bu ödülün peşindedir. bire bir zamanda kıdemli tayyareci Tom Kasansky de bu yola kelle koymuştur.

İkisi ortada bir yarışma laf konusudur. Mitchell, gayrı pilotlar aracılığıyla sonsuz sıcak karşılanan biri değildir çünkü bir zamanlar babası, bir kazaya sebep olur. O kazada da hem kendi olabilir hem bile birçok er şehit olur. Mitchell bir müddet sonra Charlotte Blackwood ile tanışır ve onunla sevi yaşamaya başlar. Arkadaşın memat haberinin etkisi ile Mitchell, ferde zaman ödülünü kaybeder. ruhi sorunlar yaşamaya başlar. tam ve kalıcı bir başarı için bir şansı vardır. Yeni görevinin üstesinden tahammül etmek zorundadır......Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.