-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » twitter takipçi satın alma

ads
ads
twitter takipçi satın alma
Toplumların sosyalleşmeye olan eğilimleri sayesinde kullanımı ve sayıları artan sosyal medya siteleri de artıyor. Artık ortalama olarak her bir bireyin en az 3-4 sosyal medya sitesinde aktif hesapları bulunuyor. Kullanımı gün geçtikte artan sosyal medya sitelerinde ayrıca takipçi kazanmak için zaman geçirilmesi de kaçınılmaz oluyor. Sadece takipçi kazanabilmek için geçirilen zaman aylık dilimlere ayrıldığında gerçekten yüksek bir miktarda zaman kaybı olarak ortaya çıkıyor.

Sadece takipleşme ve etkileşim almak için insanlar günde 2 saatini harcıyorlar. Fakat artık bu zamanı harcamak zorunda değilsiniz. Size takipçileri hızlıca hesabınıza gönderen bir site var. Böylece takipçi satın alma sitesiyle siz zamandan sosyal medya sitesindeki profiliniz de başkalarını takip etmekten tasarruf edecektir.

Elbette en çok kullanılan sitelerden birisi twitter olduğu için en büyük sistemler twitter takipçi satın alma konusunda kurulmuştur. Üstelik retweet satın alma sistemleriyle retweet ve favori gönderme işlemlerini istediğiniz gibi parçalı olarak yapabiliyorsunuz. Bunu yaparken de sadece en başta sisteme eklediğiniz kredilerinizi kullanıyorsunuz.

Hesabını etkin şekilde kullanan birkaç kişiyi ve onları takip edenleri takip etmekten bıktıysanız ya da düşüncelerinize karşı çıkanların sizi spam olarak bildirmesinden ve hesabınızın askıya alınmasından bıktıysanız bu servisler tam size göre demektir. O halde sen de takipçi satın al ve tüm bu sorunlardan temelli kurtul. Artık küçük takipçi sayısı ve sürekli askıya alınan hesabınızı geliştirebilir ve onu büyütmeye başlayabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.