-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ukash Karta Kredi Nasıl Yüklenir?

ads
ads
Ukash kart, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bu kartın dünya üzerinde birçok kişi tarafından kullanılmasının en büyük nedeni, alışveriş yaparken kullanıcının kendini güvende hissetmesidir. Peki, bu kartın limiti nedir, bu limit nasıl belirlenir ve kartın içine nasıl kredi yüklenir?

            Ukash kartın tüketiciye sağladığı büyük avantajlardan biri de krediyi kart kullanıcısının kendisinin belirleyebilmesidir. Kredi kartıyla ukash kartı birbirinden ayıran en büyük fark da budur zaten. Ayrıca bu karta kredi yüklenmesi çok hızlı ve kolay bir işlemdir. Dolayısıyla kart, bu yönüyle de tüketicilere cazip gelmektedir. Kartın belirli kredileri vardır, kart kullanıcılarına sunulan bu krediler arasından kullanıcı istediği limiti seçer ve onu satın alır. Bu limitler kartın alım-satım işlemlerini yapan firmalar arasında bazı değişiklikler gösterebilir. Örneğin, bazı web sitelerinde 5 € yükletebilme imkânı varken bazılarında ise bu seçenek kullanıcıya sunulmamıştır. Bu durum firmanın kendi inisiyatifine kalmış bir durumdur.


Ukash kartın alım-satım işlemlerini yapan bir firmaya kart almak için başvurduğunuzda size soracakları ilk şey, kaç kredilik bir kart istediğiniz olacaktır. Kredinizi belirledikten sonra kredinin karşılığı olan ödemeyi yapacaksınız. Daha sonra da kartınız artık kullanıma açılmış olacak. Kartınızı gönül rahatlığıyla, istediğiniz alışveriş sitesinde güvenle kullanabilirsiniz. Eğer sizin bir ukash kartınız yoksa bir an önce bu karta sahip olmalısınız, sonra da keyifli alışverişin tadını çıkarmalısınız.
makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.