-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Yasak Bölge

ads
ads

Yasak Bölge Filmi


Vizyon Tarihi 16 Mayıs 2014 (1 saat 31dk)
Yönetmen: Camille Delamarre
Oyuncular: Paul Walker, David Belle, RZA
Tür Aksiyon , Polisiye
Ülke Fransa , Kanada

Yasak Bölge Filminin özeti:


Detroit kentinin en berceste günlerinden geriye sadece, korkunç suçlulara karargah olan tuğla binalar, evler kalmıştır. Suçlularla başa çıkamayan asayiş güçleri, şehrin aptal kalanını saye altına bürümek için bu tuğla evlerin çevresini devasa duvarlarla örmüştür. Damien Collier ise tüm bu kabahat ağındaki yolsuzluklarla savaş etmeye çalışan bir muzlim polistir....

Müzelik bir mahkum olan Lino ise çıktı yanlışsız hayatta olmak uğruna savaş verir. Detroit uyuşturucu mafyasının lideri Tremaine, bir plan doğrultusunda Lino'nun sevgilisini kaçırır. İşler Lino’nun boyunu aşınca çareyi Damien’den arkalama istemekte bulur. Damien istemeyerek biçimde Lino’nun isteğine cevap verir ve kendisini tüm şehri allak bullak edecek sinsi bir planın süresince bulur… 2013’ün teşrinisani ayında hayatını kaybeden Paul Walker'ın başrolde olduğu iş ve zeval filminin yönetmenliğini Camilie Delamarre üstlenirken, kadroda tıpkı zamanda RZA ile David Belle de mevzi alıyor....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.