-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » BARBIE PASTA OYUNLARI

ads
ads
  Mutlu bir aile profilinde, insanlar bir birlerine sürpriz yapmaktan hoşlanırken, özellikle her türlü özel günü bir pasta ile süslemek, mutluluk ortamına önemli derecede pozitif bir katkı sağlayacaktır. Kız çocuklarının çok küçük yaşta öğrenip alıştığı bu aile ortamına, son zamanlarda oyun siteleri seçeneklerinde kendine yer bulan Barbie pasta oyunlarının da önemli ölçüde katkı yaptığını söyleyebiliriz. Bir bilgisayar oyunu olmasına rağmen, pasta konusunda son derece zengin bir sunum yapan bu online oyun, kız çocuklarının onları ilerde alacakları role önemli katkı yaparken, çocukluklarını da doyasıya yaşamaları için imkân sağlamaktadır. Çok değişik ve güzel pastalar yaparak eğlenen kız çocukları, ilerde bu geliştirecekleri yetenekleri ile tüm aile bireylerine sürpriz sunum yapmalarına imkân tanıyacak bir yeteneğe sahip olma yolunda ilerlemektedirler.

BARBIE PASTA OYUNLARI


Barbie oyunlarının hepsi kız çocuklarını etkilerken, değişik renklerde ve değişik etkinlikler için yapılan katlı pastalar, bu oyun içinde oldukça beğenilip tercih edilen oyunlar içinde yer almaktadır. Tasarımı uzun yıllar önce yapılan ve kız çocuklarının adeta sevgilisi olan Barbie bebekler, oyuncak bebek şeklinde yıllarca kız çocuklarının kucaklarından düşmezken, son teknoloji ürünü olan bilgisayarlarda da yerini alıp, oyun sitelerinin en çok tercih edilen oyunları arasında olmayı başarmıştır. Erkek çocuklara nazaran daha titiz ve duygusal olan kız çocukları, erkek çocuklar gibi maceralı ve aksiyonlu oyunları tercih etmeyip, renkli ve canlı oyunları ile Barbie pasta oyunları gibi daha kendilerine uygun olan oyunları tercih ederken, değişik şekillerde pasta yapmayı da bu güzel oyun sayesinde öğrenme imkânı bulmuşlardır.

  Oyunların geliştirici yönü incelendiğinde özellikle çocukluk yıllarında, geleceğe yönelik davranışların gelişiminde ve belirlenmesinde, çocuk oyunlarının çok önemli bir faktör olduğu defalarca ispat edilmiştir. İlerde daha sevecen bir yapıya sahip olmaya aday olan kız çocukları, oyun sitelerinin de kendilerine sunduğu imkân ile Barbie pasta oyunları oynamak sureti ile kendilerini geliştirip, hayal gücü kullanma yeteneklerinin de artmasına bu oyun sayesinde sahip olmuşlardır. Oyun sitelerinin bu seçime yaptığı katkı da unutulmamalı ve çocuklara bu zengin çeşitlilikte oyun imkânı da aileler tarafından sağlanmalıdır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.