-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kiralık Konkasör

ads
ads


Dragon Makina ikinci el konkasör tesisleri ihtiyaç duyulan bakım çalışmaları yapılıp kullanıbilirliği en üst düzeyde tutulmaktadır.

Kiralık Konkasör


Dragon Makina profesyonel ekibi ile gerekli çözümleme ve testlerden sonra ikinci el tesisleri tekrar kullanıma acıp , İkinci El Konkasör Tesisine veya kiralık konkasör ihtiyacı olan siz değerli müşterilerine sunmaktadır..İkinci el 110 luk konkasör tesisinde saatte 250 ton ile 350 ton saat kapasiteye erişilmektedir.Şayet istenilirse kuruluş içi çeneli kırıcı ve benzeri tesis ekipmanları sıfırları ile değiştirilip tesis imalat kapisitesi arttırılabilmektedir.

2.el konkasör , sizin için de iyi bir seçenek olabilir. Aşağıda 2.el konkasör tesisi bulunmaktadır.Dilerseniz 2.el konkasör tesisini inceleyip, ücret bilgisi alabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.