-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Dukan Diyeti Listesi 2014 Yeni Yöntem

ads
ads
Dukan Diyeti Listesi 2014 Yeni Yöntem


Dukan Diyeti Fransız Diyetisyen Pierre Dukan Tarafından Bulunmuştur. “Dukan Diyeti nasıl yapılır” diye sorulursa, dünyaca ünlü olan bu diyet 4 evreye sahiptir. Bunlar; “Atak Evresi”, “Seyir Evresi”, Güçlendirme ve Koruma evresidir. “Dukan Diyeti Evreleri” bunlardan ibarettir. Dukan diyetine başlamadan önce Pierre Dukan tarafından yazılmış “Dukan Diyeti Kitabı” kitabı okumanızda büyük fayda vardır. Zira bu kitap ile kendinize uygun “Dukan Testi” yapabilirsiniz. Dukan Diyeti yaparken özellikle değişik sitelerde yer alan “Dukan Diyeti yorumları okuyup ilerleyişiniz hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Hayatınızdaki yaşam tarzını Dukan Diyetine göre şekillendirirseniz zamanla kilo vermek sizin için gayet normal bir olay haline gelecektir. Dukan Diyetinin belli bir “Dukan Diyeti Listesi yoktur. Dukan diyetinin belli bir zayıflama hapı gibi takviyesi de yoktur. Tamamen doğal yollardan yapılması gerekir. Ayrıca Dukan diyeti yaparken “Dukan Diyeti Günlüğü” yapmanızda da oldukça fayda vardır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.